Krokusrit Porsche

Speciale Lockdown Edition

Onlangs is de Porsche Krokusrit verreden. Een prachtige rit door mooie natuur. Deze Porche autorit was een welkom evenement na een jaar waar veel niet door kon gaan.

De Porsche Krokusrit 2021 wordt georganiseerd door Porsche Centrum Groningen en Stichting 911Events. De stichting heeft al eerder populaire Porsche ritten georganiseerd zoals de Porsche Elfstedentocht en de Snertrit. Deze ritten zijn erg populair, omdat er een beperkt  deelnemersveld is, zijn de Porsche ritten altijd snel vol met inschrijvingen.

De Krokusrit is voor het eerst in 2012 gereden. Alle Porsche ritten hebben een gezellig karakter waar Porsche rijders elkaar kunnen ontmoeten met een hapje en een drankje. In 2021 is er een speciale Lockdown editie.

De Porsche Krokusrit is toegankelijk voor elke Porsche rijder die met een Porsche aan de startstreep verschijnt. Het bouwjaar van de Porsche is niet van belang. Iedereen is welkom. Als je mee wilt doen dien je wel snel te zijn. Zodra de inschrijving begint heb je maar een paar dagen om je aan te melden. Daarna zit het geheid vol.

Ontspannen genieten van je Porsche

De Krokusrit is ongeveer 150 kilometer lang en de route leid je door mooie natuur en leuke wegen en dorpjes. Je hebt daarbij alle tijd om de omgeving te verkennen. Dit jaar wordt de Porsche Krokusrit gehouden op 30 mei 2021.

We wensen alle deelnemers veel plezier toe!

Porsche verzekeren

1 reactie

  1. Monique Vos op zegt:

    Leuke informatie om met lezers te delen. Ik wist niet eens dat er zulke leuke evenementen werden gehouden. Jammer dat ik dit artikel te laat vond, waardoor ik de Porsche Krokusrit niet kon meemaken. Was dit evenement alleen bestemd voor bepaalde modellen Porsches of alle modellen? Mocht je wel van dichtbij een foto met een Porsche schieten? Ik las ergens dat auto’s tegenwoordig met omtrekbeveiliging komen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Home Krokusrit Porsche