Op zoek naar een reisverzekering?

Langzaamaan komen de vakanties tripjes weer op het oude niveau. Ondanks corona kunnen mensen toch op vakantie. Belangrijk is om je goed te laten informeren welke regels er gelden in het vakantieland. Een handige app is de reisapp van het RIVM. Je wordt dan op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen, mochten er wijzigingen plaatsvinden in restricties of regels.

Belangrijk is ook om te checken of je reisverzekeringen genoeg dekking biedt in het geval je wat overkomt. Welke reisverzekering is in jouw geval het beste?

De reisverzekering van Unigarant is als beste getest! Volgens de Consumentenbond is de doorlopende reisverzekering van Unigarant (met dekking ‘uitgebreid’) de beste in de test. De verzekering krijgt het rapportcijfer 8,6.

Premie reisverzekering

De reisverzekering van Unigarant sluit je gemakkelijk af via Veenstra & de Jong. Hieronder je lees je wat de voordelen en dekkingen van deze reisverzekering zijn.

Voordelen reisverzekering

  • Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd
  • Voordelige premie
  • Uitstekende dekking, zo is ook wintersport mee te verzekeren.

Dekking uitgebreid

De doorlopende reisverzekering met dekking uitgebreid is de beste in de test volgens de Consumentenbond. Maar wat is er allemaal gedekt binnen deze dekking? En op welk gebied is deze dekking uitgebreider dan de basis verzekering?

Aanvullende dekking Basis Uitgebreid
Medische kosten X X
Bagage X X
Ongevallen X X
Wintersport + bijz. sporten X X
Hobby- en sportuitrusting   X
Geld   X
Reis rechtsbijstand   X
Verkeersrechtsbijstand   X
Autohulp   X
Vervangend vervoer/verblijf   X
Zakenreis   X

 

Meer informatie over reisverzekeringen.

Wil je een offerte of een premievoorstel voor de reisverzekering, of advies wat in jouw geval de beste dekking is? Neem gerust contact met ons op. Een team van ervaren medewerkers staat 6 dagen per week voor je klaar!

Naast de reisverzekering bieden wij ook een voordelige annuleringsverzekering.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Home Op zoek naar een reisverzekering?