• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

aanhangwagen verzekering

Aanhanger verzekering

Een aanhangerverzekering is niet verplicht. Maar je loop dan het risico om zelf op te draaien voor eventuele schade. Onze aanhangwagen verzekering biedt dekking voor deze risico’s. Bovendien betaal je alleen premie voor de dekking die je daadwerkelijk nodig hebt, waardoor je altijd goed verzekerd bent tegen een voordelige prijs.

  • 5 jaar nieuwwaarde garantie
  • Uitgebreide dekking
  • Voordelige premie

Voordelig je aanhanger verzekeren

Goed geregeld!

Aanhanger verzekeren

Elk bedrijf, vooral in de bouw en techniek, bezit één of meer aanhangers. Maar ook particulieren schaffen steeds vaker een aanhanger aan. Een aanhanger komt vaak van pas, afval wegbrengen naar het stort, iemand helpen met verhuizen, hout halen voor de kachel etc. Maar hoe verzeker je zelf een aanhanger? De aanhanger verzekering regel je gemakkelijk en snel op deze website.

Zelf je dekking kiezen

Met de aanhangerverzekering van Veenstra & de Jong kun je vertrouwd je spullen of goederen vervoeren. Een verzekering met de juiste dekking is belangrijk. Deze verzekering vergoedt ook schade door vandalisme, brand, diefstal en schade in het verkeer.

Sarissa

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veelgestelde vragen

Zijn de goederen die ik vervoer in de aanhanger ook verzekerd?

Nee, spullen die je vervoert in de aanhanger zijn niet verzekerd. Mocht er onderweg wat van de kar afvallen waardoor een ander schade oploopt, is dit vaak verzekerd onder de WA verzekering van de auto.

Wat zijn de opties van de aanhangerverzekering?

– 5 jaar nieuwwaarde garantie bij een nieuwe aanhanger
– Hulpverlening en vervangend vervoermiddel is mee te verzekeren
– Standaard aansprakelijkheid, brand, diefstal, verkeersschade en vandalisme verzekerd
– Zelf de dekking kiezen, dus altijd een verzekering én premie op maat

Is een verzekering voor een aanhanger verplicht?

Een verzekering voor een aanhanger is niet verplicht zoals bij een autoverzekering. De aanhanger is voor WA dekking meeverzekerd op de autoverzekering op het moment dat de aanhanger is aangekoppeld aan een trekkend voertuig. Een aanhanger kan ook een paardentrailer of een caravan zijn. Download hier de verzekeringskaart.

Kan ik een aanhanger verzekeren zonder kenteken?

Ja, bij ons kan je ook een aanhanger verzekeren zonder kenteken. Dit is geen probleem. Wij ontvangen dan graag het chassisnummer van de aanhanger.

Krijg ik een aparte groene kaart voor mijn aanhanger?

Nee, je krijgt niet standaard een groene kaart voor je aanhanger. Op de groene kaart van het trekkende voertuig staat dat de auto inclusief een aanhanger is verzekerd. Aan de grens van Duitsland, Polen en Spanje kan er wel gevraagd worden naar een groene kaart. Ga je naar deze landen of rijd je erdoor, dan is het wel van belang dat je een groene kaart aanvraagt.