Aanhangerverzekering

Uw aanhanger goed verzekeren

Premie Aanhanger

Elk bedrijf, vooral in de bouw en techniek, heeft een aanhanger of aanhangers in bezit. Maar ook steeds vaker schaffen particulieren een aanhanger aan. Zodra de aanhanger is aangeschaft wordt deze ook veelvuldig gebruikt. Even naar het stort, even iemand helpen met verhuizen, hout halen voor de kachel etc. Vandaag ook dat er de laatste jaren vaker een aanhangerverzekering wordt aangevraagd door particulieren. De aanhanger verzekering regel je gemakkelijk en snel op deze website.

Zo kunt u vertrouwd uw spullen of goederen goed vervoeren. Een goede verzekering voor uw aanhanger is belangrijk. Deze verzekering is niet duur en als er wat misgaat heeft u ook uw eigen aanhanger verzekerd. De aanhangerverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën kunt u naar eigen wens indelen. U betaalt alleen premie voor de dekking die u nodig vindt. Hierdoor bent u altijd goed verzekerd, op een voordelige manier.

Waarom een aanhangerverzekering afsluiten:

  • 5 jaar nieuwwaarde garantie bij een nieuwe aanhanger
  • Hulpverlening en vervangend vervoermiddel is mee te verzekeren
  • Standaard aansprakelijkheid, brand, diefstal en verkeersschade en vandalisme verzekerd
  • Zelf de dekking kiezen, dus altijd een verzekering én premie op maat

Is een aanhangerverzekering verplicht?

Een verzekering voor je aanhanger is niet verplicht zoals bij een autoverzekering. De aanhanger is voor WA dekking meeverzekerd op de autoverzekering op het moment dat de aanhanger is aangekoppeld aan een trekkend voertuig. Een aanhanger kan ook een paardentrailer of een caravan zijn. Download hier de verzekeringskaart aanhanger. In de verzekeringskaart wordt gesproken over een caravan maar het geldt dus ook voor de aanhanger of een paardentrailer. Let erop dat spullen die je vervoert in de aanhanger niet zijn verzekerd op de aanhanger verzekering.

Home Aanhangerverzekering