Alfa Verzekeringen

Alfa Romeo VerzekeringBen jij de trotse bezitter van een Alfa? Wij vinden dat daar een speciale autoverzekering bij hoort, Wij introduceren de Alfa Verzekeringen. Waar je ook rijdt, in Nederland of in het buitenland, je wilt geen zorgen hebben of je wel goed bent verzekerd. Natuurlijk wil je daar niet te veel voor betalen.

Welke Alfa verzekeringen zijn er?

De Alfa Verzekeringen bestaan uit de Alfa autoverzekering en de Alfa oldtimer verzekering

Wanneer je een nieuwe Alfa koopt, is het een goed moment om de premie en voorwaarden van de verschillende autoverzekeringen te vergelijken. Dit wil je snel weten en dit moet niet te veel tijd kosten. Hieronder zie je een kentekenplaatje, klik daarop. De tool laat na 3 vragen de goedkoopste en beste autoverzekeringen zien. Zo ontdek je eenvoudig en snel de beste autoverzekering voor je Alfa.

Bereken de premie voor uw Alfa autoverzekering

goedkope autoverzekering
Bij ons kunt u heel eenvoudig dit 24 uur per dag online doen. Heeft je de keuze gemaakt dan kunt je eenvoudig de gewenst autoverzekering online afsluiten. Je krijgt meteen een mail over voorlopige dekking.

Alfa Romeo Oldtimer verzekering

Is de Alfa Romeo ouder dan 20 jaar? Grote kans dat de Alfa in het goedkope Oldtimer tarief kan. Deze verzekering is speciaal ontwikkeld door ons in samenwerking met specialisten. De Alfa Oldtimerverzekering is afgestemd op veel types Alfa’s waaronder de Alfa Romeo. De polisvoorwaarden voldoen aan de eisen van de FEHAC en de premie is zeer laag. Heb je hier vragen over, bel ons even, we helpen je graag met vragen of een offerte.

Home Alfa Verzekeringen