• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.2
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Alfa Verzekeringen

Ben jij de trotse bezitter van een Alfa? Dan verdien je een voordelige Alfa verzekering. Wij introduceren de Alfa Verzekeringen. Waar je ook rijdt, in Nederland of in het buitenland, je wilt je geen zorgen maken of je Alfa wel goed is verzekerd. Een goede autoverzekering voor een lage premie, dat is mogelijk.

  • Gunstig tarief voor Alfa Romeo ouder dan 20 jaar
  • Zomertijd korting
  • Vaste lage prijs

De voordelige Alfa Verzekeringen

Zelf regelen met gemak

Alfa Autoverzekering

Wanneer je een nieuwe Alfa koopt, is het een goed moment om de premie en voorwaarden van autoverzekeringen te vergelijken. Dit is in een paar tellen klaar. Onze vergelijking tool laat de goedkoopste en beste autoverzekeringen zien. Zo ontdek je eenvoudig en snel de beste autoverzekering voor je Alfa.

Premie Alfa autoverzekering

Alfa Oldtimerverzekering

Is jouw Alfa Romeo ouder dan 25 jaar? Dan heb je een echte Alfa klassieker. Mogelijk kan de Alfa in het goedkope Oldtimer tarief. Deze oldtimerverzekering is geschikt als je de Alfa alleen in je vrije tijd gebruikt. De Alfa Oldtimerverzekering is afgestemd op een Alfa ouder dan 25 jaar. De polisvoorwaarden voldoen aan de eisen van de FEHAC en de premie is een vaste, voordelige premie. Gebruik je de Alfa alleen als het mooi weer is, vink dan zomertijdkorting aan, dat scheelt 25% op de premie. Heb je vragen of wil je telefonisch een offerte? Bel ons, we beantwoorden je vragen en geven graag advies.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook mijn Alfa klassieker verzekeren bij jullie?

Absoluut. Is dit je 2e auto en gebruik je de Alfa voor plezier dan kun je gebruik maken van het voordelige oldtimertarief. Bereken je premie online.

Ben ik ook in het buitenland verzekerd met mijn Alfa verzekering?

In heel Europa (en nog een paar landen, check je groene kaart) heb je verzekeringsdekking. Heb je een oldtimerverzekering voor je Alfa afgesloten, verzeker dan Pechhulp Europa mee, dit kost maar € 15,- per jaar en ben je ook in het buitenland verzekerd van prima hulpverlening.

Andere interessante verzekeringen

Naast de verzekering voor je Alfa heeft Veenstra & de Jong Assurantiën nog meer interessante verzekeringen. En ook bij deze verzekeringen kun je profiteren van eerlijk advies en een scherp tarief.