• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering

annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering

Het kan altijd gebeuren dat er net vóór of tijdens je vakantie iets voordoet, waardoor je niet op vakantie kunt of je de reis halverwege moet afbreken. Dan is het prettig om terug te kunnen vallen op je annuleringsverzekering.

  • Ook dagjes weg verzekeren
  • Vaste, lage prijs
  • Eenvoudig online af te sluiten

De voordelige annuleringsverzekering

Zelf regelen met gemak

Annuleringsverzekering

Je verheugd je op je vakantie, helaas heb je niet alles in de hand. Er kan iets onverwachts gebeuren waardoor de reis niet doorgaat of als je de vakantie niet af kan maken. Dan is het heel fijn dat je daar voor gecompenseerd wordt.

Redenen dat je vakantie niet door gaat, bijvoorbeeld door een blessure of dat je een ongeval oploopt met de auto voor de vakantie. Dit is op zich al vervelend genoeg, daar wil je niet de kosten van een vakantie bij hebben waar je niet van kan genieten. Wij adviseren de Unigarant annuleringsverzekering. Deze verzekering is scherp geprijsd en je verzekert je tegen alle onzekerheden die het boeken van een reis nu eenmaal met zich meebrengen.

Koop je een andere woning of krijg je een nieuwe baan, moet je herexamen doen of krijg je ontslag of is je relatie beëindigd, dat zijn redenen om de vakantie te annuleren en de kosten vergoed te krijgen.

Niet alleen de vakantie

Met een doorlopende annuleringsverzekering verzeker je ook dagjes weg, denk aan een concert of een voorstelling. Redenen voor annuleren kunnen zijn: Een zwangerschap, een nieuwe woning, ziekte of overlijden. Je krijgt dan bijvoorbeeld de prijs van het ticket terug. Met de Unigarant Doorlopende Annuleringsverzekering ben je ook tussen de vakantie door verzekerd voor uitstapjes en weekendjes weg. De annuleringsverzekering sluit je meestal in combinatie met de reisverzekering. Bereken hieronder de kosten van reis/annulering.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veelgestelde vragen

Waar vind ik een samenvatting van de verzekering?

Handig is de verzekeringskaart, dit is een kort overzicht voor welke risico’s je bent verzekerd en wat jezelf nog bij kan verzekeren. Bekijk hier de verzekeringskaart annulering.

Kan ik de annuleringsverzekering ook voor langere tijd afsluiten?

Ja. Ons advies is juist om deze annuleringsverzekering voor langere tijd af te sluiten. Je bent dan niet alleen voor de grote vakantie verzekerd maar ook verzekerd voor dagjes en weekendjes weg. En je betaalt een vaste, lage prijs.

Dekking 

DekkingsoverzichtStandaardAllrisk
Annulering om redenen (vanaf blz 38) voorwaardenKostprijsKostprijs
Annulering om aanvullende redenen75% van de annuleringskosten
Vergoeding ongebruikte reisdagen
Bij ziekenhuisopname (min. 1 nacht)Reissom per dagReissom per dag
Eerdere terugkeer met geldig redenReissom per dagReissom per dag
Bij eerdere terugkeer om eigen reden 75% van de annuleringskosten