Annuleringsverzekering

Voor als je de vakantie onverwacht moet afbreken

Het kan altijd gebeuren dat er net vóór of tijdens je vakantie iets voordoet, waardoor je niet op vakantie kunt of je de reis halverwege moet afbreken. Dan is het prettig om terug te kunnen vallen op je annuleringsverzekering.

Redenen dat je vakantie niet door kan gaan, bijvoorbeeld door een blessure die je oploopt of dat je een ongeval oploopt met de auto voor de vakantie. Dit is op zich al vervelend genoeg, daar wil je niet de kosten van een vakantie bij hebben waar je niet van kan genieten. Wij adviseren de Unigarant annuleringsverzekering. Deze verzekering is niet duur en je verzekert je tegen alle onzekerheden die het boeken van een reis nu eenmaal met zich meebrengen.

Koop je een andere woning of krijg je een nieuwe baan, moet je herexamen doen of krijg je ontslag of is je relatie beëindigd, dat zijn redenen om de vakantie te annuleren en de kosten vergoed te krijgen.

Niet alleen de vakantie

Met een doorlopende annuleringsverzekering kun je ook dagjes weg verzekeren, bijvoorbeeld een concert of een voorstelling.  Redenen dat je niet kunt gaan zijn als voorbeeld, een zwangerschap, een nieuwe woning of door ziekte of overlijden. Je krijgt dan de prijs van het ticket terug. Met de Unigarant Doorlopende Annuleringsverzekering ben je ook tussen de vakantie door verzekerd voor uitstapjes en weekendjes weg. etc.

Lees alles in de verzekeringkaart

Dekking annuleringsverzekering

Dekkingsoverzicht Standaard Allrisk
Annulering om redenen genoemd in voorwaarden Kostprijs Kostprijs
Annulering om aanvullende redenen 75% van de annuleringskosten
Vergoeding ongebruikte reisdagen
Bij ziekenhuisopname (min. 1 nacht)
Reissom per dag
       Reissom per dag
Eerdere terugkeer met geldig reden Reissom per dag Reissom per dag
Bij eerdere terugkeer om eigen reden  75% van de annuleringskosten

 

De annuleringsverzekering sluit je meestal in combinatie met de doorlopende reisverzekering, bereken hieronder de premie.

Bereken premie

Home Annuleringsverzekering