Appviseurs

Met de Appviseurs app heb je jouw verzekeringsgegevens altijd bij de hand. Naast het overzicht van je actuele gegevens kun je ook gemakkelijk met ons communiceren. Met de chatfunctie in de App kun je direct contact leggen met ons.

Nieuwe klanten krijgen automatisch een mail waarna je in kunt loggen in de app. Ben je al klant bij ons en heb je geen mail over de app ontvangen, bel of mail ons even, je krijgt dan inloggegevens, en uitleg over het downloaden van de app. Je kunt dan meteen gebruik maken van de verzekeringsapp.

 De handleiding kun je hier downloaden: Appviseurs handleiding

Wat kun je met de verzekeringsapp?

  • Schade melden

Als je schade hebt is dat erg vervelend. Met de verzekeringsapp kun je gemakkelijk en snel de schade bij ons melden. Vul een omschrijving van de schade in en voeg foto’s toe om de schade zo duidelijk mogelijk te beschrijven. Zo kunnen wij jouw schade zo snel mogelijk in behandeling nemen.

  • Chatten

Wil je direct contact met ons maar heb je niet de mogelijkheid om ons te bellen ? Dan kun je via de app met ons chatten. Je kunt een algemeen bericht sturen maar ook een bericht over een specifieke verzekering.

  • Inzage/wijzigen eigen gegevens

Met de verzekeringsapp heb je altijd een overzicht van je actuele verzekeringsgegevens. Daarnaast kun je gemakkelijk jouw gegevens wijzigen, zoals je adres, bankrekeningnummer, telefoonnummer of e-mail adres. Heb jij nog vragen over de Appviseurs of heb je nog geen instructie mail gehad? Bel of mail ons even, we helpen je graag!

Home Appviseurs