• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

AppViseurs

Met de Appviseurs app heb je jouw verzekeringsgegevens altijd bij de hand. Naast het overzicht van actuele gegevens is het ook gemakkelijk communiceren. Met de chatfunctie in de App kun je direct contact leggen met ons.

Als je voor het eerst een verzekering afsluit dan krijg je automatisch een mail met instructies hoe je kunt inloggen in de app. Heb je al verzekeringen bij ons lopen en heb je niet eerder een mail over de app ontvangen, bel of mail ons even. Je krijgt dan een mail met inloggegevens en uitleg over het downloaden van de app. Je kunt daarna meteen gebruik maken van de verzekeringsapp.

 De handleiding download je hier: Appviseurs handleiding

Opties Appviseurs

Schade melden

Als je schade oploopt is dat al vervelend genoeg. Met deze verzekeringsapp kun je gemakkelijk en snel de schade bij ons melden. Vul een omschrijving van de schade in en voeg foto’s toe om de schade zo duidelijk mogelijk te beschrijven. Zo kan de schade zo snel mogelijk in behandeling worden genomen.

Chatten

Het is ook mogelijk om met ons te bellen via de app en te chatten. Je kunt dan meteen advies inwinnen over wat je het beste kan doen. Vragen stellen of een bericht sturen over schade of over een specifieke verzekering kan natuurlijk ook.

Inzage/wijzigen eigen gegevens

Met de verzekeringsapp heb je altijd een overzicht van je actuele verzekeringsgegevens. Daarnaast kun je gemakkelijk jouw gegevens wijzigen, zoals je adres, bankrekeningnummer, telefoonnummer of e-mail adres. Heb je nog vragen over de Appviseurs of heb je nog geen instructiemail gehad? Bel of mail ons even, we helpen graag!