• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.2
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Audi Verzekering

Audi Verzekering

Audi autoverzekering

Wij bieden je een complete, voordelige Audi autoverzekering aan. Heb je een autoverzekering langer dan één jaar lopen, vergelijk de premie en kijk hoe je geld kunt besparen. Sluit de Audi verzekering online af, wij helpen je met overstappen.

  • No-claim korting tot 80%
  • Speciale Audi oldtimerverzekering
  • Hulp met overstappen

De voordelige Audi Verzekering

Audi goedkoop en snel verzekeren

De Audi autoverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën is voordelig omdat er veel auto- en oldtimer verzekeringen online worden aangevraagd. Naast een lage premie kun je een hoge no-claim korting opbouwen tot 80%. Voor een snel premievoorstel kun je ons ook bellen, binnen 2 minuten weet je wat de premie is van de Audi verzekering.

Wil je meteen rijden dan kun je telefonisch verzekeringsdekking aanvragen. Van Audi E-tron tot Audi TT hebben we voordelige tarieven.

Audi oldtimer verzekering

Ben je de trotse eigenaar van een Audi klassieker zoals de Audi 80? Bij Veenstra & De Jong kun jij je Audi oldtimer goed en voordelig verzekeren in de Audi oldtimer verzekering.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook mijn Audi E-tron bij jullie verzekeren?

Ja, ook voor (duurdere) elektrische auto’s hebben we mogelijkheden. Bel ons of vraag ons om een offerte op maat.

Ik gebruik mijn Audi als hobby, is hier ook een speciale verzekering voor?

Gebruik je de Audi alleen voor hobby en is de Audi ouder dan 25 jaar? Waarschijnlijk kan de Audi als oldtimer verzekerd worden. Dat scheelt behoorlijk in de prijs. Je kunt eenvoudig online de premie berekenen en kijken of het wat voor je is.

Welke dekking past bij mijn Audi?

Voor de Audi tot 5 a 6 jaar oud is de allrisk dekking het beste. Tussen 6 en 10 jaar is Beperkt Casco een aanrader en Audi’s ouder dan 10 jaar zou je alleen voor WA dekking kunnen kiezen. Sluit altijd een schadeverzekerden inzittenden mee.

Andere interessante verzekeringen

Naast de verzekering voor je Audi heeft Veenstra & De Jong meer verzekeringen die voor jou interessant kunnen zijn. En ook bij deze verzekeringen profiteer je van een eerlijk advies en een scherp tarief.