Auto ouder dan 15 jaar

Veenstra en de Jong Assurantiën is specialist op het gebied van oldtimer en youngtimer verzekeringen. Voor de meeste merken en bouwjaren kunnen we een goede autoverzekering aanbieden met een lage premie.

Wanneer we het hebben over een oldtimerverzekering, dan is het belangrijk om te kijken naar het gebruik van de youngtimer / oldtimer. Is uw auto ouder dan 15 jaar en in gebruik als hobbyauto en niet bedoeld voor dagelijks gebruik, dan hebben we wellicht een mogelijkheid om uw auto voordelig te verzekeren.  Dit is juist de doelgroep waarvoor we een een oldtimerverzekering hebben ontwikkeld met door FEHAC ondersteunde polisvoorwaarden en een zeer lage premie.

Bereken premie Youngtimer

Naast de scherpe prijs bieden wij u een goede service. Dit betekent dat wij, doordat onze medewerkers veel ervaring hebben en deskundig zijn met het verzekeren van uw oldtimer en u goed kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

U kunt gebruik maken van onze opzegservice. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw oldtimerverzekering snel en eenvoudig online bij ons af te sluiten. In de meeste gevallen is er direct dekking. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben dan kunt u tijdens kantooruren met ons bellen.