• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Alfa Verzekeringen

Ben jij de trotse bezitter van een Alfa? Dan verdien je een voordelige Alfa verzekering. Voor de nieuwe Alfa, de exclusieve Alfa autoverzekering en voor de oldtimer Alfa, de oldtimer Alfa verzekering. Waar je ook rijdt, in Nederland of in het buitenland, je wilt dat je Alfa goed is verzekerd. Dat is goed geregeld met onze Alfa verzekeringen.

  • Gunstig tarief voor Alfa ouder dan 25 jaar
  • Zomertijd korting
  • Vaste lage prijs

Premie Alfa autoverzekering

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel: 0513-646494

Alfa Autoverzekering

Wanneer je een nieuwe Alfa koopt, is het een uitstekend moment om de premie en voorwaarden van autoverzekeringen te vergelijken. Dit is in een paar tellen klaar. Onze vergelijking tool laat de goedkoopste en beste autoverzekeringen zien. Zo ontdek je eenvoudig en snel de beste autoverzekering voor je Alfa.

Premie Alfa autoverzekering

Alfa Oldtimerverzekering

Is jouw Alfa Romeo ouder dan 25 jaar? Dan heb je een echte Alfa klassieker. Afhankelijk van het gebruik kan de Alfa in het goedkope Oldtimer tarief. Deze oldtimerverzekering is geschikt als je de Alfa alleen in je vrije tijd gebruikt. De Alfa Oldtimerverzekering is afgestemd op de klassieke Alfa. De polisvoorwaarden voldoen aan de eisen van de FEHAC en de premie is een vaste, voordelige premie. Gebruik je de Alfa alleen als het mooi weer is, vink dan zomertijdkorting aan, dat scheelt 25% op de premie. Heb je vragen of wil je telefonisch een offerte? Bel ons, we beantwoorden je vragen en geven graag advies.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een Alfa een oldtimer?

Als de Alfa Romeo je 2e auto is én je gebruik de Alfa voor plezier, vakantie of in de weekenden dan kun je gebruik maken van het voordelige oldtimertarief. Bereken je premie online.

Is mijn Alfa ook in het buitenland verzekerd?

In heel Europa (en nog een paar landen, check je groene kaart) heb je verzekeringsdekking. Heb je een oldtimerverzekering voor je Alfa afgesloten, verzeker dan Pechhulp Europa mee, dit kost maar € 15,- per jaar en ben je ook in het buitenland verzekerd van prima hulpverlening.

Andere interessante verzekeringen