• 22 jaar ervaring
 • Leuke medewerkers
 • 9.0
 • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

ASR

ASR Autoverzekering

De autoverzekering van ASR is voordeliger geworden. We willen graag dat jij hier ook van profiteert. Heb je meerdere auto’s? Dan levert dat tot 25% extra korting op. Heb je ook andere verzekeringen bij ASR dan komt daar nog eens pakketkorting overheen.

 • Verlaagde premie
 • No blame no claim regeling
 • Schadeherstel zoals jij dat wilt

De ASR autoverzekering

Vernieuwd en Voordeliger

Je auto bij ASR verzekeren

Er zijn veel verzekeraars die auto’s verzekeren maar welke is voor jou het beste? Het scheelt per auto en bestuurder welke verzekeraar het voordeligste uit de vergelijking komt. Naast een lage premie wil je zelf je eigen risico bepalen en je eigen garage aanwijzen voor reparaties bij eventuele schade. En op ingewikkelde alarmeisen zit je ook niet te wachten. Als dit belangrijk voor je is dan is de ASR autoverzekering een goede keus. Wij berekenen graag de premie voor jouw auto. We vergelijken de autoverzekering van ASR ook met andere verzekeraars, je krijgt altijd het beste aanbod.

Verbeteringen ASR autoverzekering

 • De nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling is voor auto’s met een cataloguswaarde van maximaal € 125.000. (voorheen max. € 80.000)
 • Beveiligingseisen simpeler en ruimer bij Beperkt en Casco
 • Geen ouderdomsgrens dekking Casco Beperkt en bij Casco Allrisk
 • Keuze lagere premie tegen een hoger eigen risico (€ 1.000)
 • Geen extra eigen risico voor jeugdige rijders
 • Uitbreiding dekking van Schade inzittenden met o.a. affectieschade.
Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook kiezen voor nieuwwaarde regeling bij een 2e hands auto?

Bij 2e hands auto’s kun je kiezen voor de aanschafwaarde regeling. De nieuwwaarde regeling is mogelijk voor auto’s jonger dan 3 maanden en er mag niet meer dan 5.000 kilometer op de teller staan.

Zijn mijn sleutels ook verzekerd als ze worden gestolen?

Het antwoord is ja, sleutels opnieuw coderen of laten vervangen is tot 1.000,- verzekerd. Ditzelfde bedrag geldt ook voor diefstal van beeld, geluid en navigatie apparatuur.

Mijn auto is al een aantal jaren bij ASR verzekerd, zit ik nog goed?

Is je auto al een dagje ouder, ook oldtimers verzekeren we bij ASR. We hebben hiervoor speciale afspraken gemaakt zodat jouw auto altijd op de juiste en voordelige manier is verzekerd. Kijk op deze pagina over oldtimerverzekering of jouw auto in aanmerking komt voor het oldtimertarief.

Wat is de no blame no claim regeling?

ASR is één van de weinige verzekeraars die de no blame no claim regeling toepast. Loop je schade op aan je auto waar je niets aan kan doen, zoals vandalisme of een kras op je auto, dan heb je geen no-claim verlies. Je no-claim stijgt dan gewoon door, want schade ontstaan door een onbekende daar heb jij geen “blame” aan.

Ik heb een elektrische auto, is ASR geschikt?

Voor een elektrische auto vergelijken we ook de verzekeraars op prijs en kwaliteit. Een elektrische auto kun je goed bij ASR verzekeren tot een nieuwwaarde tot € 125.000,-, heeft je auto een hogere nieuwwaarde dan adviseren we de speciale polis voor elektrische auto’s tot een nieuwwaarde van € 200.000,-

Is de autoverzekering van ASR duurzaam?

ASR zet zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, milieuvriendelijke initiatieven en investeringen in duurzame projecten. Zo kijkt ASR ook naar alle processen bij de autoverzekering, schadeafhandeling bijvoorbeeld, ASR werkt samen met milieuvriendelijke herstelbedrijven en stimuleert het gebruik van originele fabrieksonderdelen in plaats van kant en klare onderdelen.