• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Audi verzekering

Audi autoverzekering

Wij bieden je een complete, voordelige Audi autoverzekering aan. Heb je een autoverzekering langer dan één jaar lopen, vergelijk de premie en kijk hoeveel geld je kunt besparen. Sluit de Audi verzekering online af, wij helpen je met overstappen.

  • No-claim korting tot 80%
  • Speciale Audi oldtimerverzekering
  • Hulp met overstappen

Premie Audi autoverzekering

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel: 0513-646494

Voordelige en snelle Audi autoverzekering bij Veenstra & de Jong

Wil je jouw Audi goedkoop en snel verzekeren? Kies dan voor de Audi autoverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën. Onze verzekeringen voor Audi worden vaak online aangevraagd, waardoor we scherpe tarieven kunnen bieden. Profiteer van een lage premie en bouw een no-claim korting op tot maar liefst 80%. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een hoger eigen risico, waardoor de premie nog lager uitvalt. Wil je direct een premievoorstel ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Binnen 2 minuten informeren we je over de premie van de Audi verzekering. Je kunt ook een offerte aanvragen voor meer informatie.

Audi oldtimer verzekering

Ben je de trotse eigenaar van een Audi klassieker zoals de Audi 80? Bij Veenstra & De Jong kun jij je Audi oldtimer goed en voordelig verzekeren in de Audi oldtimer verzekering.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veel gestelde vragen

Kan ik ook mijn Audi E-tron bij jullie verzekeren?

Ja, ook voor elektrische Audi’s hebben we goede verzekeringsmogelijkheden. Bel ons of vraag ons om een offerte op maat en stap over.

Ik gebruik mijn Audi als hobby, is hier ook een speciale verzekering voor?

Gebruik je de Audi alleen voor hobby en is de Audi ouder dan 25 jaar? Dan is de oldtimer verzekering misschien iets voor je. De oldtimerverzekering is een stuk voordeliger dan een standaard autoverzekering. Je kunt eenvoudig online de premie berekenen en kijken of het wat voor je is.

Welke dekking past bij mijn Audi?

Voor de Audi tot 5 a 6 jaar oud is de allrisk dekking het beste. Tussen 6 en 10 jaar is Beperkt Casco een aanrader en Audi’s ouder dan 10 jaar zou je alleen voor WA dekking kunnen kiezen. Sluit altijd een schadeverzekering inzittenden mee.

Andere interessante verzekeringen

Naast de verzekering voor je Audi heeft Veenstra & De Jong meer verzekeringen die voor jou interessant kunnen zijn. En ook bij deze verzekeringen profiteer je van een eerlijk advies en een scherp tarief.