• 20 jaar ervaring
 • Leuke medewerkers
 • 9.0
 • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Auto verzekeren in het weekend

Koop je op zaterdag een auto? Ons kantoor is ook op zaterdag bereikbaar, als je ons belt heb je meteen de zekerheid dat je auto is verzekerd en dat je veilig op weg kan.

 • Scherp geprijsd
 • 6 dagen per week bereikbaar
 • Snelle en duidelijke service

Auto verzekeren

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel: 0513-646494

Autoverzekering op zaterdag

Heb jij eindelijk je droomauto gevonden, maar ga je deze in het weekend ophalen? Veel verzekeraars zijn in het weekend niet te bereiken. Maar zodra jij een kenteken op naam hebt, ben je verplicht een autoverzekering af te sluiten. Een auto in het weekend verzekeren kan lastig zijn maar bij ons niet. Ons kantoor is elke zaterdag open en bereikbaar van 9 tot 16 uur. Bel ons en wij regelen meteen dat je auto is verzekerd en dat je in het weekend meteen kan rijden.

Auto verzekeren

Als je ons belt om je auto te verzekeren, dan gaat het sneller als je de volgende gegevens bij de hand hebt:

 • Naam/adres/geboortedatum nieuwe eigenaar;
 • Het kenteken en de bijbehorende meldcode;
 • Het aantal beschikbare schadevrije jaren;
 • De gewenste dekking;
 • Het gewenste kilometrage.

Online auto verzekeren

Zelf de autoverzekering aanvragen, kan natuurlijk ook. Bereken eerst je premie, vul je gegeven in en regel zo snel en gemakkelijk je autoverzekering.

Of je nou een oldtimer auto, een personenauto of een 4×4 auto hebt, wij kunnen deze voor je verzekeren, óók op zaterdag. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Dan mag je ons altijd vrijblijvend mailen. Wil je meteen dekking voor je auto, dan kan je ons beter bellen: 0513 – 64 64 94. Of Bel me terug. Wij regelen meteen dekking voor jouw auto. Tot zaterdag!

Sarissa

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Vragen over auto verzekeren

Als ik op zaterdag een auto koop, regelt de garage dan de autoverzekering?

De garage waar je de auto koopt regelt vaak de overschrijving van de auto op jouw naam. Dit wordt ook wel tenaamstelling genoemd. Alle instanties zoals de belastingdienst, de RDW en de politie weten vanaf dat moment dat jij eigenaar bent van de auto. De autoverzekering moet de eigenaar van de auto zelf regelen. Dit moet ook meteen als de auto op naam wordt gesteld. Deze verzekeringsplicht is wettelijk geregeld.

Hoe weet ik zeker dat mijn auto is verzekerd?

Op de site van de RDW kun je zien of je auto is verzekerd. WAM staat dan ja. Als je op zaterdag een autoverzekering afsluit dan duurt het een paar dagen langer dat je bij de instanties ziet dat de auto is verzekerd. Je krijgt na het aanvragen van de verzekering een dekkingsbevestiging van de verzekeraar of van de tussenpersoon. Dit is een mailtje waarin staat dat je auto is verzekerd met daarbij een aantal gegevens. Je naam, het kenteken van de auto, de ingangsdatum en het voorlopige polis of klantnummer. Deze mail kun je laten zien bijvoorbeeld als je schade krijgt of als je wordt aangehouden. Deze voorlopige dekking wordt later omgezet in een verzekeringsbewijs c.q. een autoverzekeringspolis.

Kan ik mijn auto verzekeren op zondag?

Een auto op zondag verzekeren kan online. Als je zelf het aanvraagformulier invult dan krijg je een bevestiging via de mail. Alleen als het bericht aangeeft dat je bent verzekerd kun je gaan rijden. Staat er dat er geen voorlopige dekking is dan zit er niets anders op dan te wachten op maandag en dan te bellen met je verzekeringsadviseur.