• 22 jaar ervaring
 • Leuke medewerkers
 • 9.0
 • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Auto verzekeren in het weekend

Koop je op zaterdag een auto? Bij ons kun je online je auto aanmelden.

 • Scherp geprijsd
 • Altijd de beste deal
 • Snelle en duidelijke service

Auto verzekeren

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel: 0513-646494

Autoverzekering op zaterdag

Heb jij eindelijk je droomauto gevonden, maar ga je deze in het weekend ophalen? Veel verzekeraars zijn in het weekend niet te bereiken. Maar zodra jij een kenteken op naam hebt, ben je verplicht een autoverzekering af te sluiten. Een auto in het weekend verzekeren kan lastig zijn maar bij ons niet. Je kunt de op deze website de premie berekenen en de verzekering aanvragen.

Auto verzekeren

Als je de gegevens invult om je auto te verzekeren, versnel het door de volgende gegevens bij de hand te hebben:

 • Naam/adres/geboortedatum nieuwe eigenaar;
 • Het kenteken en de bijbehorende meldcode;
 • Het aantal beschikbare schadevrije jaren;
 • De gewenste dekking;
 • Het gewenste kilometrage.

Online auto verzekeren

Wil je zeker weten dat je de beste deal hebt, vergelijk de premie van de autoverzekering. Selecteer de goedkoopste verzekering voor je auto en regel de autoverzekering meteen.

Ook voor de oldtimer auto, en de 4×4 auto kun je bij ons terecht op zaterdag. Wil je zeker weten dat je auto is verzekerd op zaterdag, bel ons dan op vrijdag en geef alvast de gegevens door van de auto. We kunnen je dan meteen telefonisch dekking toezeggen. Bel in dat geval: 0513 – 64 64 94. Of vul het Bel me terug formulier in en we bellen je z.s.m. terug.

Sarissa

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Vragen over auto verzekeren

Als ik op zaterdag een auto koop, regelt de garage dan de autoverzekering?

De garage waar je de auto koopt regelt vaak de overschrijving van de auto op jouw naam. Dit wordt ook wel tenaamstellen genoemd. Instanties zoals de belastingdienst, de RDW en de politie weten direct vanaf welk moment, jij eigenaar bent van de auto. De autoverzekering moet de eigenaar van de auto zelf regelen. Dit moet meteen gebeuren als de auto op naam wordt gesteld. Deze verzekeringsplicht is wettelijk geregeld.

Hoe weet ik zeker dat mijn auto is verzekerd?

Op de site van de RDW kun je zien of je auto is verzekerd. De status “WAM” staat dan ja. Als je op zaterdag een autoverzekering afsluit dan duurt het een paar dagen langer dat je bij de RDW kan zien dat de auto is verzekerd. Je krijgt na het aanvragen van de verzekering een dekkingsbevestiging van de verzekeraar of van de tussenpersoon. Dit is een mailtje waarin staat dat je auto is verzekerd met daarbij een aantal gegevens. Je naam, het kenteken van de auto, de ingangsdatum en het voorlopige polis of klantnummer. Met deze heb je bewijs dat je de autoverzekering hebt aangevraagd. Dit is nodig als je schade oploopt of als je wordt aangehouden. Deze voorlopige dekking wordt enige tijd daarna omgezet in definitieve dekking door middels van een verzekeringspolis.

Kan ik mijn auto verzekeren op zondag?

Een auto op zondag verzekeren kan online. Als je zelf het aanvraagformulier invult dan krijg je een bevestiging via de mail. Alleen als het bericht aangeeft dat je bent verzekerd kun je gaan rijden. Staat er dat er geen voorlopige dekking is dan zit er niets anders op dan te wachten op maandag en dan te bellen met je verzekeringsadviseur.