• 22 jaar ervaring
 • Leuke medewerkers
 • 9.0
 • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Autoverzekering Autoverzekering zakelijk

Autoverzekering zakelijk

autoverzekering

De autoverzekering zakelijk goed geregeld

Veel kilometers maken en vaak op de weg. Een goede dekking is dan extra belangrijk. Kies voor de zakelijke autoverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën

 • Scherp geprijsd
 • Persoonlijk en toegankelijk
 • Snelle en duidelijk service

Autoverzekering zakelijk:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel: 0513-646494

We helpen je graag met de beste zakelijke autoverzekering.

Voordelen verzekeren bij Veenstra & de Jong Assurantiën

 • Wij zijn er 100% voor jou
 • Alles digitaal en online met persoonlijk advies en ondersteuning
 • Wij gaan graag voor je aan de slag en staan meteen klaar als je ons nodig hebt.

Met een zakelijke auto wordt gemiddeld meer kilometers gereden dan een privé auto. Dit vraagt om een verzekering die speciaal voor zakelijk gebruik bedoeld is, het betekent echter niet dat je ook meer premie betaalt. We maken graag een voordelige premievoorstel voor jouw zakelijke auto:

Naast de basisdekking is ook de aanvullende dekking belangrijk, zeker bij een zakelijke auto, sluit altijd de schade inzittenden verzekering bij. Heb je vragen over premie, dekking of schade? Je kunt altijd bij ons terecht, zo heb je het voordeel van online tarief én persoonlijk advies.

Wil je snel een goed aanbod in je mailbox? Vraag een offerte aan ->

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje via mail.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Bespaartips voor een lage premie:

Vergelijk regelmatig je autoverzekering

Een verzekering voor je auto wordt meestal afgesloten bij het kopen van een nieuwe auto. Als je om de 3 jaar een andere auto koopt is dit dus een goed moment om aandachtig te kijken of je nog wel de beste autoverzekering hebt.

Betaal kleine schades zelf

Natuurlijk gebeurt er wel eens een ongelukje. Als het om een kleine schade gaat is het verstandig om de schade niet te claimen. Het claimen van schade gaat ten koste van je no-claim korting. Gebruik dus de opgebouwde schadevrije jaren voor eventueel grotere schades. Heb je een kleine schade? Neem dit voor eigen rekening.

Kies voor jaarbetaling

Kies voor jaarbetaling. Als je per jaar betaalt, bespaart dit gemiddeld 6% ten opzichte van maandbetaling. Dat lijkt weinig maar het scheelt toch weer op jaarbasis.

Auto wordt ouder, kijk naar dekking

Elk jaar schrijft de auto af en wordt deze minder waard. Als je auto ouder dan 5 a 6 jaar is, wordt het tijd om te kijken of een beperktere dekking acceptabel is. Bij een oudere auto wordt de dagwaarde vergoed in plaats van nieuwwaarde Je kunt dan de dekking van volledig casco omzetten naar beperkt casco. Dit kan je zo 50% schelen in premie.

Overweeg een hoger eigen risico

Als je kleine schades voor eigen rekening neemt is een extra eigen risico een goed idee. Een vrijwillig eigen risico komt bovenop een eventueel standaard eigen risico. Ook dit scheelt weer premie. Beoordeel dan wat je eventueel zelf bereid bent te betalen bij een eigen schuld schadegeval.

Voorkom dubbele verzekering

Heb je rechtsbijstandverzekering met dekking motorrijtuigen verzekerd in je bedrijfspakket? Dan geen rechtsbijstand dekking meeverzekeren in de autoverzekering zakelijk.

Lager tarief

Zet je de auto over naar privé, kies dan voor de personenautoverzekering. Of heb je echt een auto op leeftijd, wellicht kan de auto in het goedkopere oldtimertarief.

Veelgestelde vragen

Iemand is tegen mijn auto gereden, hoe wordt de schade geregeld?

Heeft iemand anders schade veroorzaakt aan je auto en heb je een WA dekking? Dan kun je de schade verhalen op de tegenpartij. Heb je verhaalsrechtsbijstand verzekerd op je autoverzekering of een rechtsbijstand verzekering met module motorrijtuigen, dan kun je de schade laten verhalen door de jurist van de rechtsbijstandsverzekeraar. Is je auto volledig casco verzekerd dan regelt jouw verzekeraar de schade en vervolgens het verhalen van de schade.

Hoe werkt de B/M Ladder?

Ieder jaar dat er geen schade wordt geclaimd op je autoverzekering, stijg je een trede op de B/M (Bonus/Malus) ladder. Hierdoor stijgt je no-claim korting elk jaar. Heb je toch een keer schade en is het een eigen schuld schade? Dan verlies je in de meeste gevallen 5 schadevrije jaren.

Ik koop een andere auto, is de auto meteen verzekerd?

Zodra de auto is overgeschreven is er sprake van verzekeringsplicht. Je dient na de koop meteen een autoverzekering te regelen. Je kunt verzekeringsdekking ook telefonisch regelen. We vragen dan altijd nog om een schriftelijke bevestiging.

Kies je dekking

WA Basisdekking

 • Schade aan derden
 • WAM verplichting
 • Lage Premie
 • Hoge No-claim

Beperkt Casco

 • Brand / Storm
 • Diefstal
 • Overstekend wild
 • Ruitschade