• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

bmw verzekering

BMW Verzekering

Het rijden van een BMW is tenslotte een grote passie, of je nu door het buitenland rijdt of je de BMW gebruikt voor dagelijkse ritten. Je wilt zekerheid en zorg voor deze kostbare auto. Maar hoe verzeker je een BMW voordelig?

  • Inclusief Hulpverlening
  • Direct dekking, meteen rijden
  • Nieuw- of aanschafwaarderegeling

Premie BMW autoverzekering

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel: 0513-646494

BMW Autoverzekering

Als je een BMW volledig casco wilt verzekeren heb je gemiddeld een hogere premie. Dit komt doordat een BMW een redelijke hoge catalogusprijs heeft. De meeste verzekeraars baseren de verzekeringspremie op deze catalogusprijs. Wij hebben een selectie gemaakt van verzekeringsmaatschappijen die een voordelige premie aanbieden aan BMW rijders. Bereken hier de premie voor de BMW verzekering:

Met de BMW autoverzekering van Veenstra en de Jong Assurantiën wordt rekening gehouden met jouw wensen. Je kunt de polis zelf samenstellen waarmee je vol vertrouwen de wegen van Nederland en Europa kunt verkennen. Bij ons kun je 24 uur per dag terecht voor een online premieberekening voor de BMW en kun je direct dekking aanvragen.

BMW Oldtimerverzekering

De BMW Oldtimer verzekering is bedoeld voor de oldtimer, youngtimer en de klassieke auto die alleen recreatief wordt gebruikt. Wil je gebruik maken van deze voordelige oldtimerverzekering dan moet de BMW tenminste 15 jaar oud te zijn.  De maximale kilometers van 8.000 km per jaar mag niet overschreden worden. De verzekering wordt ondersteund door de FEHAC en garandeert een scherpe premie en goede polisvoorwaarden geheel afgestemd op de BMW. Lid van een BMW club? Dan krijg je 5% extra korting.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veelgestelde vragen

Bij welke leeftijd is mijn BMW een oldtimer?

Is de BMW ouder dan 25 jaar, staat ie in het boek de “onschatbare klassieker” rijd je niet meer dan 8000 km per jaar en de BMW is je 2e auto dan kun je een berekening maken in goedkope oldtimertarief. Bereken premie oldtimer.

Is mijn BMW verzekerd voor Hulpverlening?

Jazeker, ook de oldtimerverzekering BMW is inclusief Pechhulp Nederland. Wil je ook Pechhulp Europa gedekt hebben verzeker dan Pechhulp Europa mee, dit kost maar € 15,- per jaar en ben je ook in het buitenland verzekerd van prima hulpverlening. Vergeet ook de SVI niet.

Ik ben een BMW verzamelaar, is er een collectie polis?

Wij hebben voor oldtimer verzamelaars een oldtimer collectie verzekering. Vraag een offerte collectietimerverzekering op.

Ik gebruik mijn oldtimer BMW niet in de winter, is schorsen een goed idee?

Of schorsen een financieel voordeel biedt hangt af van het bouwjaar van de auto. Wij hebben wel een kortingsregeling voor oldtimers die niet worden gebruikt in de winter. Schorsen is daarbij niet een vereiste. Gebruik je de oldtimer niet in de wintermaanden dan krijg je bij ons 25% zomertijdkorting.

Ook interessant?

Ook bij deze verzekeringen krijg je eerlijk advies en een scherp tarief.