• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

citroen verzekering

Citroën autoverzekering

Wij bieden je een complete, voordelige Citroen verzekering. Heb je een autoverzekering langer dan één jaar lopen, dan is het zeker de moeite waard om de premie te vergelijken.

  • No claim korting tot 80%
  • Citroen oldtimer vanaf € 38,- p/jr
  • Overstapservice

Premie Citroën autoverzekering

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel: 0513-646494

Jouw Citroën verzekeren

Op deze website vind je de beste en voordeligste autoverzekering voor jouw Citroën, zonder dat je veel tijd kost. Je autoverzekering vergelijken is zo klaar: Na het invullen van een paar gegevens zie je direct wat voor jou de beste deal is. Je kunt dan direct de Citroën verzekering online afsluiten bij Veenstra en de Jong Assurantiën. We bieden een scherpe prijs en een goede service, ook bij schade.

Citroën oldtimer verzekering

Is jouw Citroen ouder dan 25 jaar? Bereken dan eens de premie in het goedkope oldtimertarief.

De WA dekking van de oldtimer verzekering is het goedkoopste, Je kunt met de Citroën oldtimerverzekering tot 8.000 km per jaar rijden. Rijd je niet meer dan 5000 kilometers dan extra korting op de premie!

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik premie besparen op een autoverzekering?

Vergelijk om de paar jaar of je nog goed zit met de kosten van je autoverzekering. Premie vergelijken voor de auto kan online en kost je maar een paar minuten. Daarnaast kun je zeker geld besparen, lees deze bespaartips.

Ik heb de Citroen al verzekerd, hoe kan ik overstappen?

Wil je de Citroen verzekering bij ons afsluiten maar zit je nog aan een verzekering vast? We helpen je graag met overstappen. We zorgen er altijd voor dat je niet dubbele premie betaald. Je autoverzekering gaat pas bij ons in als de oude is stopgezet.

Waar is een schade inzittenden verzekering voor?

Wij adviseren altijd bij een autoverzekering een schade inzittenden verzekering erbij te doen. Deze dekking vergoed schade als gevolg van een ongeval. Na een ongeval komen er altijd kosten om te hoek kijken waar je van te voren geen rekening mee houdt.

Andere interessante verzekeringen

Naast de autoverzekering voor je Citroën hebben we meer verzekeringen die voor jou interessant kunnen zijn. Ook bij deze verzekeringen profiteer je van een scherpe premie.