• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.1
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Fiat verzekering

Fiat verzekering

Voor jouw specifieke auto bieden we je een goedkope Fiat autoverzekering aan. Je bepaalt zelf de dekking, zo betaal je nooit teveel. Bereken de premie en sluit de autoverzekering daarna af of bel ons, we helpen graag.

  • Laag eigen risico
  • Fiat oldtimerverzekeringen
  • Persoonlijk advies

Premie Fiat autoverzekering

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel: 0513-646494

Fiat verzekering, alles in huis

Zoek je een autoverzekering voor jouw Fiat met een aantrekkelijke premie en een uitstekende service? Kies dan voor de Fiat verzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën. Want daarbij bepaal je zelf hoe compleet je de Fiat verzekert en krijg je gegarandeerd snel hulp bij schade. Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke no-claim korting. Ons kantoor is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar tot 17:30.

Complete autoverzekering, lage premie

Bij de Fiatverzekering kun je kiezen uit drie verzekeringspakketten, WA, Beperkt Casco en Volledig Casco. Heb je een Fiat ouder dan 25 jaar, zoals de Fiat Panda of Fiat 500? Dan is de oldtimer verzekering de voordeligste optie. Welk pakket je ook kiest, je betaalt een lage premie. De Fiatverzekering is eenvoudig uit te breiden met rechtshulp en schadeverzekerden inzittenden. Meer weten over deze goedkope en complete Fiatverzekering? Wij helpen je graag!

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veelgestelde vragen

Ik heb schade aan mijn auto, hoe krijg ik de schade vergoed?

Heeft iemand anders schade veroorzaakt aan je auto en ben je zelf niet verzekerd voor deze autoschade? Dan verhaal je de schade op de veroorzaker of zijn verzekeraar. Heb je verhaalsrechtsbijstand dekking op op je autoverzekering of een rechtsbijstand verzekering met module motorrijtuigen, dan hoef je de verhaal actie zelf niet te doen maar laat je dit door je (auto) verzekeraar regelen. Is je auto volledig casco verzekerd dan regelt de verzekeraar eerst de schade met jou en daarna verhaalt jouw maatschappij de schade bij de tegenpartij.

Hoe werkt no-claim?

Ieder jaar dat je geen schade claimt op je autoverzekering, stijg je een trede op de B/M ladder. Hierdoor bouw je no-claim korting op. Heb je in een jaar een schuldschade? Dan zak je 5 treden op de B/M/ Ladder.

Praktijkvoorbeeld:
Stel je hebt sinds 8 jaar een autoverzekering, helaas raak je een paaltje. De schadeclaim wordt ingediend en de verzekeraar vergoed de schade, eventueel met aftrek van het eigen risico. Er worden 5 schadevrije jaren afgetrokken van de opgebouwde 8 jaren. Je hebt nog 3 schadevrije jaren over. Dit heeft consequenties voor je no-claim korting. De jaren die volgen heb je geen schade en klim je ieder jaar een trede hoger op de B/M ladder. Je kunt ook in de min (malus) terecht komen. Stel je hebt nog maar 3 schadevrije jaren opgebouwd dan kom je na schade op -2 te staan. In plaats van no-claim korting is er nu een toeslag op de premie.
Hoe hoger op de ladder, hoe hoger is je no claim korting tot een maximum van 80%. Als je een autoverzekering afsluit, begin je bij 0 schadevrije jaren maar meestal krijg je wel meteen no-claim korting. Deze start trede is onder andere afhankelijk van leeftijd en postcode van de bestuurder.

Hoe werkt de 2e gezinsregeling?

Bij verschillende verzekeraars kun je de tweede auto in een gezin voor dezelfde no-claim verzekeren als je eerste auto. Dit biedt meteen premievoordeel voor de 2e auto. Met de 2e auto start je wel op 0 schadevrije jaren, je bouwt dus opnieuw schadevrije jaren op. De 2e auto staat ook los van de 1e auto dat wil zeggen dat als je schade rijdt met de tweede auto dan heeft dit geen effect op de no-claim van de 1e auto.

Voorwaarden voor de tweede auto regeling:

Bestuurder is ouder dan 24 jaar;
De auto dient op dezelfde naam te staan;
De auto mag wel bestuurd worden door de partner maar niet door de kinderen.

Zijn er twee auto’s in je gezin? Laat je door één van onze medewerkers adviseren wat in jouw geval de beste verzekeringsoptie is.