• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Jaguar Verzekering

De zorg en aandacht die je Jaguar verdient. Bij ons vind je een voordelige Jaguar verzekering aangepast aan de specificaties van jouw Jaguar.

  • Voor nieuwe en oldtimer Jaguar
  • Direct dekking, meteen rijden
  • Excellente voorwaarden

De voordelige Jaguar Verzekering

Met zorg en aandacht

Jaguar Autoverzekering

Op deze website kun je snel, eenvoudig en voordelig de juiste autoverzekering voor jouw Jaguar selecteren.

Bij het exclusief rijden van een Jaguar hoort een speciale Jaguar autoverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën. We maken graag een offerte voor jouw Jaguar. Je krijgt het beste voorstel afhankelijk van het type Jaguar. Elke Jaguar is bijzonder en de verzekering mag daarom ook bijzonder zijn. Je kunt zelf de premie berekenen of ons even bellen. Wij bieden de Jaguars premium autoverzekering aan voor Jaguars met een cataloguswaarde boven de € 80.000,-

Jaguar oldtimer verzekering

Voor de Jaguar ouder dan 15 jaar is er de voordelige oldtimer Jaguar verzekering. Bereken hier onder de premie en vraag de oldtimer Jaguar verzekering meteen aan.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een Jaguar een oldtimer?

Is je Jaguar ouder dan 15 jaar dan zijn er mogelijkheden in het hobbytimertarief. Vanaf 25 jaar is een Jaguar een youngtimer en vanaf 40 jaar een oldtimer. Rijd je niet meer dan 8000 km per jaar dan kan je profiteren van het oldtimertarief. Bereken hier je premie.

Is pechhulp ook gedekt in de verzekering?

De oldtimer Jaguar verzekering is inclusief Pechhulp Nederland. Ga je naar het buitenland? Verzeker dan Pechhulp Europa mee, dit kost maar € 15,- per jaar en ben je ook in het buitenland verzekerd van prima hulpverlening. Bij de Jaguar autoverzekering is standaard hulpverlening meeverzekerd.

Jullie premie is goedkoper, hoe kan ik overstappen?

Als je de Jaguar bij ons wilt verzekeren dan helpen we je met de opzegging van je huidige autoverzekering. 
Je bent dus nooit dubbel verzekerd. Je Jaguar verzekering gaat pas in, nadat je huidige verzekering is afgelopen. Houdt wel rekening met de opzegtermijn van je huidige verzekering, dit is vaak 1 maand.

Ik wil alleen WA dekking, kan dat?

Heb je een oudere Jaguar of rijd je niet zoveel kilometers dan kun je de Jaguar alleen voor WA dekking verzekeren, eventueel aangevuld met schadeverzekering inzittenden.

Ook interessante verzekeringen

Kunnen we nog meer voor je betekenen? Hieronder zie je een selectie uit ons aanbod. Ook bij deze verzekeringen kun je profiteren van eerlijk advies en een scherp tarief.