• 20 jaar ervaring
 • Leuke medewerkers
 • 9.0
 • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Autoverzekering Klaverblad autoverzekering

Klaverblad autoverzekering

Klaverblad Autoverzekering

De Klaverblad autoverzekering is gewoon goed

 • Vrijheid reparatie auto
 • Geen poliskosten
 • Handig te combineren met woonpakket

De Klaverblad autoverzekering

Gewoon Goed

Ontdek de voordelen van de Klaverblad autoverzekering en waarom het de juiste keuze voor jou kan zijn!

Met de autoverzekering van Klaverblad profiteer je van aantrekkelijke voordelen, vooral als je al een aantal jaren schadevrij rijdt. Deze autoverzekering is speciaal ontworpen voor maximale bescherming tegen een goede prijs.

Een van deze voordelen is dat je zelf je eigen vertrouwde garage kunt kiezen voor eventuele reparaties bij schade. Zo houd je de controle over waar je jouw auto laat herstellen, wat voor veel mensen een geruststellende gedachte is.

Wil je weten hoeveel je kunt besparen? Gebruik onze handige premieberekeningstool hieronder om snel en eenvoudig de premie voor jouw autoverzekering te berekenen.

Als je meer dan alleen een autoverzekering nodig hebt, is er goed nieuws: onze Klaverblad autoverzekering kan worden gecombineerd met het Klaverblad woonpakket, waardoor je nog meer voordeel en gemak krijgt.

Waarom zou je je tijd verspillen met het zoeken naar andere aanbieders van autoverzekeringen? Vergelijk de premie en ontdek zelf waarom zoveel tevreden klanten voor Klaverblad kiezen.

Pluspunten Klaverblad autoverzekering

 • Aangesloten bij “Directe Schadeafhandeling”
 • Altijd snel geholpen met schade
 • Geen Eigen Risico bij WA schade
 • Laag Eigen Risico bij Beperkt en Volledig Casco
 • Uitbreiding dekking van Schade inzittenden
Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veel gestelde vragen

Wat is de “Directe Schadeafhandeling” van Klaverblad?

Klaverblad biedt “Directe Schadeafhandeling” aan. Dit houdt in dat als je betrokken bent bij een aanrijding en er is alleen materiële schade, je deze schade direct kunt melden. Het maakt niet uit of je een allrisk autoverzekering hebt of een verkeersrechtsbijstandsverzekering; deze extra service is beschikbaar voor alle particulier verzekerde personenauto’s.
Wat zijn de voorwaarden voor gebruik van Directe Schadeafhandeling? Allereerst moet het gaan om een situatie waarbij alleen materiële schade is ontstaan, dus geen letsel. Verder moet de tegenpartij gedeeltelijk of volledig aansprakelijk zijn voor de schade. Ook is het belangrijk dat de tegenpartij een auto met een Nederlands kenteken heeft en dat de verzekeraar van de tegenpartij ook gebruikmaakt van “Directe Schadeafhandeling”.
Met deze service kun je het schadeformulier direct bij Klaverblad indienen, wat het hele proces veel sneller en efficiënter maakt. Geen gedoe met wachten op correspondentie tussen verzekeraars; je kunt de schade rechtstreeks melden. Dit bespaart je kostbare tijd en zorgt ervoor dat je snel weer op weg kunt.

Mijn auto is nu 25 jaar oud wat is dan de beste verzekering?

Gebruik je de auto niet meer dagelijks en heb je een andere auto voor woon-werk verkeer. Dan is een oldtimerverzekering een goedkoop alternatief voor de autoverzekering. We zorgen ervoor dat jouw auto altijd op de juiste en voordelige manier is verzekerd. Voor meer informatie kijk je op de pagina over oldtimerverzekering of de auto in aanmerking komt voor het oldtimertarief.

Kun je een elektrische auto bij Klaverblad verzekeren?

Klaverblad biedt zeker de mogelijkheid om een elektrische auto te verzekeren. De autoverzekering van Klaverblad is geschikt voor elektrische auto tot een nieuwwaarde tot € 100.000,. Is de nieuwwaarde hoger dan €100.000,-, dan adviseren we je om te kiezen voor de autoverzekering van Turien. Deze assuradeur heeft namelijk een speciale polis ontwikkeld die specifiek gericht is op elektrische auto’s met een nieuwwaarde tot maar liefst € 200.000,-. Hiermee ben je optimaal gedekt en geniet je van de juiste bescherming voor je waardevolle elektrische auto.
Ons doel is om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste verzekering hebt die aansluit bij jouw behoeften en situatie, vooral als het gaat om een elektrische auto, waar specifieke aspecten en risico’s van belang zijn.