• 22 jaar ervaring
 • Leuke medewerkers
 • 9.0
 • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Autoverzekering Klaverblad autoverzekering

Klaverblad autoverzekering

Klaverblad Autoverzekering

Verbeterde voorwaarden en scherpe premie

 • Bonus no-claim tot 80%
 • Geen poliskosten
 • Standaard 3 jaar aanschafwaarderegeling

De Klaverblad Autoverzekering

Gewoon Goed

Ontdek de nieuwe autoverzekering van Klaverblad

Met de autoverzekering van Klaverblad profiteer je van aantrekkelijke voordelen, je begint bijvoorbeeld al met 50% no-claim als je 0 schadevrije jaren hebt. Deze autoverzekering is speciaal ontworpen voor maximale bescherming tegen een goede prijs.

De fijnste voordelen op een rij:

 • No-claim korting tot 80%
 • Al 50% startkorting vanaf 0 schadevrije jaren
 • 3 jaar nieuwwaarderegeling tot waarde auto € 75.000,-
 • 36 maanden aanschafwaarderegeling voor auto’s tot 5 jaar
 • Accessoires tot € 2.500,- gratis meeverzekerd
 • Geen eigen risico bij schadeherstel bij aangesloten schadeherstelbedrijf
 • No-claim korting 2e gezinsregeling tot 75%
 • Aangesloten bij “Directe Schadeafhandeling”

Bereken snel hoeveel je kunt besparen. Gebruik onze handige premieberekeningstool hiervoor om snel en eenvoudig de premie voor jouw autoverzekering te berekenen.

Als je meer dan alleen een autoverzekering nodig hebt, is er goed nieuws: deze Klaverblad autoverzekering kan worden gecombineerd met het Klaverblad woonpakket, wat een pakketkorting tot wel 10% kan opleveren.

Vergelijk de premie en ontdek zelf waarom zoveel tevreden klanten voor Klaverblad kiezen. Download hier de nieuwe Polisvoorwaarden AU24

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veel gestelde vragen

Wat is de “Directe Schadeafhandeling” van Klaverblad?

Klaverblad biedt “Directe Schadeafhandeling” aan. Dit houdt in dat als je betrokken bent bij een aanrijding en er is alleen materiële schade, je deze schade direct kunt melden. Het maakt niet uit of je een allrisk autoverzekering hebt of een verkeersrechtsbijstandsverzekering; deze extra service is beschikbaar voor alle particulier verzekerde personenauto’s.

Wat zijn de voorwaarden voor gebruik van Directe Schadeafhandeling?
Allereerst moet het gaan om een situatie waarbij alleen materiële schade is ontstaan, dus geen letsel. Verder moet de tegenpartij gedeeltelijk of volledig aansprakelijk zijn voor de schade. Ook is het belangrijk dat de tegenpartij een auto met een Nederlands kenteken heeft en dat de verzekeraar van de tegenpartij ook gebruikmaakt van “Directe Schadeafhandeling”.
Met deze service kun je het schadeformulier direct bij Klaverblad indienen, wat het hele proces veel sneller en efficiënter maakt. Geen gedoe met wachten op correspondentie tussen verzekeraars; je kunt de schade rechtstreeks melden. Dit bespaart je kostbare tijd en zorgt ervoor dat je snel weer op weg kunt.

Is de Klaverblad autoverzekering geschikt voor elektrische auto’s?

Klaverblad biedt een goede mogelijkheid om een elektrische auto te verzekeren. De autoverzekering van Klaverblad is geschikt voor elektrische auto’s tot een nieuwwaarde tot € 125.000,- Is de nieuwwaarde hoger dan €100.000,-, dan adviseren we je om te kiezen voor de autoverzekering van Turien. Deze assuradeur heeft namelijk een speciale polis ontwikkeld die specifiek gericht is op elektrische auto’s met een nieuwwaarde tot maar liefst € 200.000,-.

Bij welke schadeherstellers is er geen eigen risico?

Als je bij schade je auto laat herstellen bij een schadehersteller die samenwerkt met Klaverblad dan heb je helemaal geen eigen risico bij Beperkt of Volledig Casco schade. De aangesloten schadeherstellers zijn:
1. AAS
2. ABS
3. ASN
Als een andere schadehersteller de schade repareert is het eigen risico € 250,-.

Wat is het eigen risico bij ruitschade?

Laat je de autoruit vervangen door Carglass, Autototaalglas of Bovag dan is het eigen risico € 75,-. Wanneer de ruit kan worden hersteld, het wel bekende sterretje, dan is er geen eigen risico. Bij vervanging of reparatie van de ruit bij een ander glasherstelbedrijf geldt er een eigen risico van € 150,-.

Wat is de aanschafwaarderegeling van Klaverblad

Is de tweedehands auto auto bij Klaverblad verzekerd met een WA beperkt casco of een WA volledig casco dekking? Dan krijgt je bij totaal verlies of diefstal van de auto de aanschafwaarde terug, als dit onder een gedekte gebeurtenis valt. Deze regeling is van toepassing onder de volgende voorwaarden:

– De auto was bij aanvang van de verzekering niet ouder dan 60 maanden.
– De schade deed zich voor binnen 36 maanden na de aankoopdatum.
– De oorspronkelijke cataloguswaarde bedroeg maximaal € 75.000,- inclusief btw.
Je hebt de auto gekocht bij een autodealer of autobedrijf dat ingeschreven staat bij de KvK in Nederland.
Na een periode van 3 jaar vervalt deze regeling en ontvangt je bij totaal verlies of diefstal de vervangingswaarde van de auto (volgens de ANWB koerslijst plus 10%).

Wat zijn de aanvullende dekkingen?

Overweeg deze aanvullende dekkingen bij de autoverzekering van Klaverblad:
– Schadeverzekering inzittenden
– Verkeersrechtsbijstand

Module Schadeverzekering inzittenden
Met de Klaverblad Schadeverzekering inzittenden (SVI) zijn de bestuurder en de passagiers verzekerd voor de kosten van letsel, overlijden en schade aan hun eigendommen. Schade van de bestuurder is namelijk niet gedekt op de WA-verzekering van de auto. Daarom is de Schadeverzekering inzittenden een belangrijke aanvulling. Per schadegeval is er een bedrag van maximaal € 1.000.000,- verzekerd.

Module Verkeersrechtsbijstand
Met de aanvullende dekking verkeersrechtsbijstand ben je verzekerd van deskundige rechtshulp bij een juridisch conflict dat te maken heeft met je auto. Zoals het verhalen van schade op de veroorzaker of als de politie de auto of je rijbewijs in beslag neemt. Maar ook als je voor de rechter moet komen vanwege een onfortuinlijke verkeersfout.

Mijn auto is al wat ouder, wat is dan de beste verzekering?

Gebruik je de auto niet meer dagelijks en heb je een andere auto voor woon-werk verkeer. Dan kan een oldtimerverzekering een goedkoop alternatief voor de autoverzekering. Voor meer informatie neem eens een kijkje op de pagina over oldtimerverzekering of de auto in aanmerking komt voor het oldtimertarief.