• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

mercedes verzekering

Mercedes Verzekering

Ben jij de trotse bezitter van een Mercedes? Zoek je een voordelige Mercedes verzekering? Die vind je bij ons. Wij van Veenstra en de Jong Assurantiën zijn gespecialiseerd in Mercedes autoverzekeringen.

  • Lage oldtimer premie
  • Meteen dekking, 24 uur per dag
  • Excellente nieuwwaarderegeling voor nieuwe Mercedes

Premie Mercedes verzekering

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel: 0513-646494

Mercedes Autoverzekering

Wanneer je een nieuwe Mercedes aanschaft, is het een goed moment om de premie en voorwaarden van autoverzekeringen te vergelijken. Dit is gemakkelijk. Onderstaande vergelijking laat de goedkoopste en beste Mercedes autoverzekeringen naar boven komen. Zo ontdek je eenvoudig en snel de beste autoverzekering voor je Mercedes.

Mercedes Oldtimerverzekering

Is jouw Mercedes ouder dan 25 jaar? Dan heb je een Mercedes klassieker. Je kunt dan een aanvraag doen in het oldtimer tarief. Dit tarief is een vaste, lage premie en als je alleen met de Mercedes tussen april en oktober rijdt dan is de premie zelfs nog 25% lager. Deze oldtimerverzekering is geschikt als je de Mercedes alleen gebruikt voor in je vrije tijd. Heb je een vraag of wil je een premieopgave? Bel ons, je weet dan meteen welke Mercedes verzekering het beste bij je past.

jeanet

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn Mercedes als oldtimer verzekeren?

Is je Mercedes ouder dan 25 jaar en rijd je niet meer dan 8000 km per jaar? En is de Mercedes je 2e auto? Dan kun je gebruik maken van het voordelige oldtimertarief. Bereken hier je premie.

Is mijn Mercedes ook voor Pechhulp verzekerd?

De oldtimer Mercedes verzekering is inclusief Pechhulp Nederland. Wil je ook Pechhulp Europa gedekt hebben, verzeker dan Pechhulp Europa mee, dit kost € 15,- per jaar en dan ben je ook in het buitenland verzekerd van prima hulpverlening. Bij de Mercedes autoverzekering is standaard hulpverlening meeverzekerd.

Ik heb een verzameling Mercedessen, is daar verzamelpolis voor?

Jazeker, voor de echte verzamelaar hebben we de collectietimer polis. Vanaf 4 oldtimers kan je goedkoop een collectietimerverzekering bij ons afsluiten. Meer info ->> collectietimerverzekering.

Moet ik mijn Mercedes verplicht laten taxeren?

Als je Mercedes als oldtimer is verzekerd, is er soms een taxatierapport nodig. Kies je alleen voor een WA dekking, dan is een taxatierapport niet nodig. Bij een beperkt of volledig casco dekking is een taxatierapport wel verplicht. Dit taxatierapport moet zijn opgesteld door een erkend FEHAC taxateur.

Welke gegevens heb ik nodig voor het afsluiten van de verzekering voor mijn Mercedes?

Het afsluiten van een autoverzekering is bij ons snel geregeld. Als je belt is het handig dat je de volgende informatie bij de hand hebt:
– Kenteken
– Meldcode
– Gewenste dekking
– Hoeveel kilometers je per jaar rijdt
– Het aantal schadevrije jaren
– Adresgegevens

Andere interessante verzekeringen

Veenstra & de Jong Assurantiën biedt meer verzekeringen aan die voor jou interessant kunnen zijn. En ook bij deze verzekeringen kun je profiteren van eerlijk advies en een scherp tarief.