• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Autoverzekering Mini Verzekering

Mini Verzekering

Oldtimer verzekering

Mini Verzekering

Bij het rijden van een Mini hoort een speciale auto verzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën. Een verzekering met meer dan een complete dekking, een bijzondere nieuwwaarde regeling, flexibiliteit en maximale service bij schade of diefstal. Duidelijk en een concurrerende premie.

  • Bonus / Malus tot 80%
  • Vergelijking van autoverzekeringen
  • Mini ouder dan 20 jaar, extra voordeel

Premie voor jouw mini

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel: 0513-646494

Mini Autoverzekering

Bij ons kun je heel eenvoudig de premie voor de Mini autoverzekering berekenen. Een offerte aanvragen is gratis en vrijblijvend. Het afsluiten van de Miniverzekering kan online geregeld worden. Heb je vragen, bel ons dan tijdens kantooruren. Je krijgt meteen een deskundig persoon aan de lijn die je uitgebreid informeert over de beste verzekering voor jouw Mini.

Oldtimer mini verzekeren

Voor de Mini ouder dan 20 jaar hebben we een speciale mini oldtimer verzekering met een speciale samenstelling. De premie is ongeveer 15% goedkoper dan de gemiddelde oldtimer verzekering. Een voorwaarde is dat je de Mini alleen in je vrije tijd gebruikt en voor het dagelijks gebruik een andere auto hebt. Voor de voorwaarden, kijk op de Mini verzekering oldtimer.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veelgestelde vragen

Wat kost de mini oldtimer verzekering?

Is de mini ouder dan 20 jaar en het gebruik is alleen voor vrije tijd dan kan de mini wellicht in het voordelige oldtimertarief. Bereken je premie online.

In welke landen is de Mini verzekerd?

In heel Europa (en nog een paar landen, check je groene kaart) heb je verzekeringsdekking. Heb je een oldtimerverzekering voor je Alfa afgesloten, verzeker dan Pechhulp Europa mee, dit kost maar € 15,- per jaar en ben je ook in het buitenland verzekerd van prima hulpverlening.

Andere interessante verzekeringen

Naast de Mini verzekering heeft Veenstra & de Jong Assurantiën nog meer interessante verzekeringen. En ook bij deze verzekeringen kun je profiteren van eerlijk advies en een scherp tarief.