• 20 jaar ervaring
 • Leuke medewerkers
 • 9.1
 • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Turien

Autoverzekering Turien

Xlusieve AutoVerzekering Turien

Of je auto nu je grote liefde is of slechts een vervoermiddel om jou van punt A naar B te brengen, één wens delen we allemaal: we willen veilig en goed verzekerd de weg op met onze auto. Daarom presenteren wij met trots de Xlusieve autoverzekering XL van Turien.

 • Voor auto’s boven de € 80.000,-
 • Aanvullende dekking bij elektrische auto
 • Vaste premie, geen terugval bij schade

AutoVerzekering Turien XL

Exclusief en Vernieuwend

Autoverzekeringen XL

Turien & Co verzekert in het XL segment kostbare auto’s. Ze begrijpen als geen ander hoe waardevol een auto voor de bestuurder kan zijn. Dankzij hun jarenlange ervaring in autoverzekeringen en hun eigen passie voor auto’s, ben je bij Turien aan het juiste adres voor een kwalitatieve autoverzekering. Turien biedt vier producten aan die passen bij verschillende doelgroepen en wensen.

Altijd de juiste verzekering – AutoVerzekering Turien:

Primair XL

Met de Primair XL autoverzekering kies je voor een scherpe premie met uitstekende dekking. Deze verzekering is ideaal voor jong gebruikte auto’s, maar is ook zeker een overweging voor oudere voertuigen. De nieuwwaarderegeling van de Primair XL geldt voor auto’s met een cataloguswaarde tot €80.000.

Voorwaarden Primair XL

Prima XL

De Prima XL autoverzekering onderscheidt zich door een zeer uitgebreide dekking en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze verzekering biedt een nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling voor auto’s met een cataloguswaarde. tot €200.000. Je hebt tevens de optie om deze regeling uit te breiden.

Voorwaarden Prima XL

Prima XL Elektrisch

Zoals de naam al suggereert, is deze verzekering ideaal voor elektrische rijders. Speciaal voor elektrische auto’s zijn er aanvullende dekkingen opgenomen in deze verzekering. De Prima XL Elektrisch kenmerkt zich door een uitgebreide dekking en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze autoverzekering, speciaal voor elektrische auto’s heeft extra dekkingen:

 • Pechhulp en dekking voor schade aan de laadpaal en laadkabel zijn inbegrepen.
 • De bijtellingsbeschermer biedt vergoeding voor het verschil in bijtelling als de auto total loss is of gestolen wordt. Turien compenseert het nettoverschil tussen de oude en nieuwe bijtelling.

Voorwaarden Prima XL Elektrisch

Premium XL

De Premium XL verzekering is specifiek ontworpen voor auto’s met een cataloguswaarde hoger dan €100.000 of een aanschafwaarde boven €50.000.

De unieke productkenmerken:

 • Vaste premie (dus niet afhankelijk van het aantal schadevrije jaren);
 • Standaard 36 maanden nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling;
 • Leeftijd bestuurder moet minimaal 35 jaar zijn;
 • Een afwijkend eigen risico beter afgestemd op de waarde van de auto;
 • Een voorwaarde om gebruik te kunnen maken van deze verzekering is dat de bestuurder de afgelopen 5 jaar geen schuld- en/of diefstalschades heeft gehad.

Voorwaarden Premium XL

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veelgestelde vragen

Moet ik kiezen tussen nieuwwaarde en de aanschafwaarderegeling?

Je hoeft niet te kiezen bij de Xlusieve autoverzekering van Turien. Bij nieuwe auto’s geldt namelijk automatisch de nieuwwaarderegeling. Afhankelijk welke autoverzekering je kiest is deze 3 jaar geldig. Je hebt de mogelijkheid om de periode van de regeling uit te breiden.

Ik ben al een hele tijd verzekerd bij dezelfde verzekeraar, betaal ik dan teveel?

Als je al langere tijd bij de zelfde verzekeraar verzekerd bent, is het goed om een verzekeringscheck te doen. Het is aan te raden om elke 3 jaar te kijken of de dekking van de autoverzekering nog naar wens is en of je wellicht een beter aanbod kan krijgen.

Waarom moet ik aangeven of ik de laatste 5 jaar schade heb gehad met een auto?

De premie van de XL autoverzekering van Turien is niet afhankelijk van hoeveel schadevrije jaren je beschikbaar hebt. Toch wil de verzekeraar weten of je een goed schadeverleden hebt. Heb je wel schade gehad dan hebben wij alternatieven bij andere verzekeraars.

Ik heb een elektrische auto, is Turien dan de beste verzekeraar?

Onze ervaring is dat we veel Tesla’s en andere en elektrische auto’s bij Turien onderbrengen. We vergelijken echter alle verzekeraars als je bij ons een offerte aanvraagt. Dat betekent dat je altijd een een offerte Autoverzekering XL op maat van ons ontvangt. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen.

Is de autoverzekering Turien XL duurzaam?

Turien / Ansvar is bewust bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen, milieuvriendelijke initiatieven en investeringen in duurzame projecten. Turien werkt samen met milieuvriendelijke herstelbedrijven en stimuleert het gebruik van originele fabrieksonderdelen in plaats van kant en klare onderdelen.

Wat is de minimale leeftijd voor de bestuurder bij de autoverzekering van Turien?

Bij Turien is het een eis dat de leeftijd van de regelmatige bestuurder minimaal 35 jaar oud is. Is de regelmatige bestuurder jonger? Geen probleem, ook dan hebben wij een groot scala aan alternatieven bij andere verzekeraars.

Ik wil de verzekering afsluiten, welke gegevens hebben jullie nodig?

Als je de autoverzekering wilt afsluiten, houd dan de volgende gegevens bij de hand:
– Kenteken van de auto
– Meldcode
– Gewenste dekking
– Hoeveel kilometers je per jaar wil rijden
– Het aantal schadevrije jaren
– NAW gegevens

Je kunt ons bellen of mailen over het afsluiten van de verzekering.

Lees ook: Hoe werkt een autoverzekering?

Hoeveel kilometers mag ik per jaar rijden met de auto?

Bij Turien heb je keuze uit verschillende kilometrages. Rijd je veel met de auto? Dan heeft Turien ook de optie om te kiezen voor een onbeperkt aantal kilometers. Zo zit je nergens aan vast.