• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Volvo verzekering

Volvo Verzekering

Het rijden van een Volvo is puur genieten, of je de Volvo nu vaak gebruikt of zo nu en dan. Je wilt veiligheid en zorg voor deze iconische auto. Maar hoe verzeker je een Volvo voordelig?

  • Inclusief Hulpverlening
  • Direct dekking, meteen rijden
  • Nieuw- of aanschafwaarderegeling

Premie Volvo

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel: 0513-646494

Volvo Autoverzekering

Een Volvo gaat vaak jaren mee. We hebben diverse mensen gesproken die hun Volvo nieuw hebben gekocht en de Volvo inmiddels in het oldtimer tarief hebben verzekerd. Ze genieten nog steeds van de unieke rijkwaliteiten van hun auto. Belangrijk is dat je op elk moment de juiste verzekering afsluit met de juiste dekking. Bij ons krijg je een altijd een voordelige premie, wat voor bouwjaar je Volvo ook heeft. Bereken hier de premie voor de Volvo verzekering:

Je kunt de polis zelf samenstellen zodat je vol vertrouwen de wegen van Nederland en Europa kunt verkennen.

Volvo Oldtimerverzekering

De Volvo Oldtimer verzekering is bedoeld voor de oldtimer, youngtimer en de klassieke auto die alleen recreatief wordt gebruikt. Wil je gebruik maken van deze voordelige oldtimerverzekering dan is de Volvo minimaal 25 jaar oud. De Volvo mag maximaal 8.000 kilometers van 8.000 km per jaar rijden. De verzekering garandeert een scherpe premie en goede polisvoorwaarden geheel afgestemd op de Volvo.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veel gestelde vragen

Wanneer is mijn Volvo een oldtimer?

Is de Volvo ouder dan 25 jaar en rijd je niet meer dan 8000 km per jaar, wordt de Volvo alleen voor recreatief gebruik ingezet dan kun je de auto aanmelden in het goedkope oldtimertarief. Bereken premie oldtimer.

Is de oude Volvo verzekerd voor Hulpverlening?

Jazeker, ook de Volvo oldtimerverzekering is inclusief Pechhulp Nederland. Wil je ook Pechhulp Europa mee verzekeren vraag dan Pechhulp Europa aan, dit kost maar € 15,- per jaar en dan ben je ook in het buitenland verzekerd van prima hulpverlening. Vergeet ook de SVI niet.

Ik heb meerdere Volvo’s moet ik die apart verzekeren?

Wij hebben voor oldtimer verzamelaars een oldtimer collectie verzekering. Vraag een offerte collectietimerverzekering op.

Ik schors mijn auto altijd in de winter, moet ik dit doorgeven aan de verzekering?

Of schorsen een financieel voordeel biedt hangt af van het bouwjaar van de auto. Wij hebben wel een kortingsregeling voor oldtimers die niet worden gebruikt in de winter. Schorsen is daarbij niet een vereiste. Gebruik je de oldtimer niet in de wintermaanden dan krijg je bij ons 25% zomertijdkorting. Opschorten van de oldtimer verzekering is niet mogelijk.

Waarom je Volvo verzekeren bij Veenstra & de Jong?

Bij het rijden van een Volvo hoort een speciale verzekering van Veenstra en de Jong Assurantiën. Of de Volvo zich nu in het binnenland of buitenland bevindt, je wilt zekerheid en zorg voor je auto.
Wanneer je een nieuwe Volvo koopt, of vlak voordat een oude verzekering afloopt is het een goede tijd om de premies en voorwaarden te vergelijken. Bij ons kun je eenvoudig autoverzekeringen vergelijken en de polisvoorwaarden inzien. de Volvo verzekering kan online afgesloten worden.

Ook interessant?

Ook bij deze verzekeringen een eerlijk advies én een scherpe premie