• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

VW verzekering

VW autoverzekering

Zoek je een autoverzekering voor je Volkswagen met een aantrekkelijke premie en goede polisvoorwaarden dan ben je bij Veenstra en de Jong Assurantiën aan het goede adres.

  • No claim korting tot 80%
  • Actuele premievergelijk
  • Overstapservice

Premie VW verzekering

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel: 0513-646494

Jouw VW verzekeren

Rijd je Volkswagen verzeker dan je auto bij Veenstra en de Jong Assurantiën. Bij ons bepaal je zelf hoe compleet je de auto wilt verzekeren. De Volkswagen verzekering  die wij aanbieden is over het algemeen een stuk goedkoper. Vraag meteen dekking aan.

VW oldtimer verzekering

De VW heeft een lange geschiedenis. Heb je een Volkswagen ouder dan 20 jaar en wordt deze als 2e auto of recreatief gebruikt en er wordt niet meer gereden dan 8.000 kilometer per jaar. Dan heeft Veenstra en de Jong Assurantiën een speciale Volkswagen oldtimerverzekering met scherpe premie en uitstekende polisvoorwaarden welke worden ondersteunt door de FEHAC. Heb je een VW Camperbus? Bereken hier je camperpremie.

jeanet

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veel gestelde vragen

Kan ik premie besparen met deze autoverzekering?

Vergelijk om de paar jaar of je niet teveel betaalt voor de autoverzekering Een premievergelijker voor de auto kan daarbij helpen. Lees ook deze bespaartips.

Ik heb al een autoverzekering, hoe kan ik gebruik maken van het aanbod?

Wil je de VW verzekering bij ons afsluiten maar zit je nog aan een verzekering vast? Bereken eerst onze premie. Is de premie lager en of de voorwaarden beter? Dan sluit je de autoverzekering bij ons af. We helpen je graag met overstappen. We zorgen voor een vlekkeloze overstap.

Is een schade inzittenden verzekering aan te bevelen?

Wij adviseren bij een autoverzekering een schade inzittenden verzekering af te sluiten. Deze verzekering keert schade uit als gevolg van een ongeval. Een ongeluk is al vervelend genoeg, hiermee voorkom je in ieder geval vervelende kosten na een ongeval.

Wat is de beste autoverzekering voor een Elektrische Volkswagen?

Een elektrische auto zal over een tijdje de norm zijn. Nu is het nog goed opletten of je autoverzekering alles dekt zoals schade aan laadpaal etc. Bereken de premie voor je elektrische VW of lees het blog over de VW ID.3

Andere verzekeringen

Naast de autoverzekering zijn er meer verzekeringen die voor jou interessant kunnen zijn.