Bestelauto Verzekering

Regel je bestelauto verzekering online

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Wij maken het je gemakkelijk. Bereken je premie met behulp van onderstaande knop. We maken ook graag een offerte voor je bestelauto.

De voordeligste premie zie je al na een paar klikken. Klik op doorgaan en daarna kun je de bestelauto verzekering meteen aanvragen. In de meeste gevallen sturen we je meteen een mail dat je bestelauto is verzekerd. Je kunt ons ook bellen. We regelen het graag snel en goed voor je.

Bereken premie bestelauto

Betrouwbare verzekeringsmaatschappijen

Veenstra & de Jong Assurantiën is een assurantiekantoor die gespecialiseerd is in auto’s. Als je ons belt, word je meteen geholpen door een deskundige medewerker. Wij werken samen met betrouwbare verzekeringsmaatschappijen: Nationale Nederlanden, Averó, Allianz, Reaal, ASR, Klaverblad, Turien en Melching / Van Kampen. We zijn niet gebonden aan partijen en kunnen daarom onze klant de beste bestelauto verzekering garanderen met één van de laagste premies van Nederland.

Heb je vragen of wil je hulp bij het invullen van het aanvraagformulier, wij helpen graag!

Voorlopige dekking

Na het vergelijken van de bestelautoverzekering en het afsluiten hiervan, ontvang je een bevestiging van voorlopige dekking. Je kunt tijdens kantooruren telefonisch voorlopige dekking aanvragen. Veenstra & de Jong Assurantiën is ook op zaterdag open tot 16:00. Je kunt de bestelauto op zaterdag verzekeren als je dit wilt. Je kunt gratis een offerte opvragen van de bestelautoverzekering. Laat ook meteen even weten of je schade inzittenden en rechtsbijstand mee wilt verzekeren. Je hebt na het afsluiten van een (bestel) autoverzekering een  bedenktijd van 14 dagen.

Home Bestelauto Verzekering