Bestelauto Verzekering

Regel je bestelauto verzekering online

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Je hebt geen zin om je ook nog eens te verdiepen in welke verzekering voor je bestelbus het beste is. Daarom hebben we een gemakkelijke berekening die je kunt gebruiken, waarbij je snel en voordelig de bestelbus verzekering kunt regelen. Klik op onderstaande button en selecteert de beste autoverzekering voor je bestelauto.

De voordeligste premie weet je in een paar klikken. Daarna kun je de bestelautoverzekering online aanvragen. Heb je liever een offerte? Bel ons even. Binnen enkele minuten heb je een voorstel in de mail.

Bereken premie bestelauto

Lukt het niet om de premie te berekenen, bel ons dan, je krijgt dan telefonisch een premievoorstel.

Betrouwbare verzekeringsmaatschappijen

Deze autoverzekering is onderdeel van Veenstra & de Jong Assurantiën. Wanneer je ons belt, word je altijd geholpen door een deskundige medewerker. Wij werken samen met betrouwbare verzekeringsmaatschappijen: Nationale Nederlanden, Averó, Allianz, Reaal, ASR, Klaverblad, Turien en Melching. We werken onafhankelijk en kunnen onze klant de beste bestelauto verzekering garanderen met één van de laagste premies van Nederland.

Heb je vragen of wil je hulp bij het invullen van het aanvraagformulier, wij helpen graag!

Voorlopige dekking

Na het vergelijken van de bestelautoverzekering en het afsluiten hiervan, ontvang je een bevestiging van voorlopige dekking. Je kunt tijdens kantooruren telefonisch voorlopige dekking aanvragen. Veenstra & de Jong Assurantiën is ook op zaterdag open tot 16:00. Je kunt de bestelauto op zaterdag verzekeren als je dit wilt. Je kunt gratis een offerte opvragen van de bestelautoverzekering. Je hebt altijd een bedenktijd van 14 dagen. Kies daarnaast uit aanvullende dekkingen zoals schade inzittenden en / of rechtsbijstand.

Home Bestelauto Verzekering