9Elfstedentocht

De Porsche Elfstedentocht

De 9Elfstedentocht is een perfecte gelegenheid om de Friese provincie eens op een andere manier te ervaren. De Elfstedentocht speciaal voor de Porsche 911, was ook nu weer een succes. Hieronder foto’s van de 9Elfstedentocht editie 2024.

Foto’s 9ElfStedentocht 7 juni 2024

start 9elfstedentocht

Ontvangst in Lokaal55 | Start vanaf Stania State Oentsjerk | Route 9Elfstedentocht ’24

Langs de route van de 9Elfstedentocht speelde zich een onverwachts treffen af. Terwijl de Porsche ’s met een gestage snelheid door een Fries dorpje reden kwam er een stoet oldtimer tractoren voorbij. Ook zij waren druk met hun eigen Elfstedentocht, zij het op een wat lager tempo.

Waarom 9Elf en niet 911?

De Porsche 911Stedentocht is jarenlang gehouden en kenmerkte zicht door een ander karakter met een groter aantal deelnemers. Het was dan ook een andere organisatie die nu o.a. de Krokusrit organiseert.

De 9Elfstedentocht van 2024 was alweer de 5e editie. De route ging langs 9 steden in Friesland, dit keer langs Staten en Stinzen. Onderweg kwamen de Porsche ’s langs historische bouwwerken en kregen ze opdrachten. Één opdracht was om een bekende schaatser te zoeken die op een elfsteden tegeltje staat en daar een foto van te maken.

De dag eindigde feestelijke met een BBQ en prijsuitreiking.

Porsche verzekeren bij puzzelritten

Na het lezen van dit blogbericht over de Porsche 9Elfstedentocht, hoopt u wellicht dat u de volgende keer ook mee kunt doen. Maar vergeet niet: Voordat u de weg opgaat met uw kostbare Porsche, is het belangrijk om te zorgen dat u goed verzekerd bent.

Tijdens puzzelritten zoals de Elfstedentocht, komt er meer risico bij kijken dan tijdens een normale rit. Denk bijvoorbeeld aan onverwachte schade door onverharde wegen, onverwachte obstakels of parkeerschade door andere deelnemers. Met een goede Porsche verzekering bent u verzekerd van optimale dekking, zodat u onbezorgd kunt genieten van de (puzzel)rit.

Op onze website kunt u eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aanvragen voor een Porsche verzekering. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid bent op uw volgende avontuur en dat al uw evenementen zoals de 9Elfstedentocht of een andere puzzelrit onder de dekking van de verzekering valt.

Mee gedaan aan een 9Elfstedentocht?

Onze collega deed dit jaar mee aan de de 9Elfstedentocht. Heeft u ook één of meerdere keren meegedaan en heeft u een leuk verhaal over deze tocht? We zouden het erg leuk vinden als u hieronder een berichtje achterlaat.

Porsche verzekeren

Gerelateerd: Porsche 993 en Voorwaarden Porsche verzekering

Over Ann de Haan

Sinds 2004 werk ik met veel plezier bij Veenstra & de Jong Assurantiën, het leukste kantoor van Friesland! Websites optimaliseren voor meer vindbaarheid? Check. De administratie bijhouden? Geen probleem. En als collega's of klanten me nodig hebben, sta ik paraat. In mijn vrije tijd speel ik graag padel.

Bekijk alle berichten door Ann de Haan →

2 reacties

  1. Dicky Boersma op zegt:

    Mijn vraag is:Waar rijden de Porsches precies langs.Ook door Bartlehiem en bij Gytsjerk langs?
    Kan nergens de route vinden.Alleen de stempel plaatsen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *