De beste reisverzekering

reisverzekering

Er worden massaal vakanties geboekt in 2022. Corona lijkt achter ons te liggen maar kan zomaar weer de kop opsteken. Belangrijk is om op de hoogte te blijven van de actuele situatie en je goed te laten informeren welke regels er gelden in het vakantieland. Handig is de reisapp van het RIVM. Zo ben je altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen en eventuele wijzigingen in restricties en regels.

Check je reisverzekering op het moment dat je de reis boekt. Je hebt dan nog genoeg tijd om eventueel wijzigingen door te geven. Heb je nog geen verzekering dan wil je weten welke reisverzekering de beste dekking geeft en goed is geprijsd? 

Beste reisverzekering volgens Consumentenbond

De reisverzekering van Unigarant is als beste getest. Volgens de Consumentenbond is de doorlopende reisverzekering van Unigarant (met dekking ‘uitgebreid’) de beste in de test. De verzekering krijgt het rapportcijfer 8,6. 

De reisverzekering van Unigarant sluit je gemakkelijk af via Veenstra & de Jong Assurantiën. Hieronder staan de voordelen en dekkingen:

Voordelen reisverzekering

  • Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd
  • Voordelige premie
  • Uitstekende dekking, zo is ook wintersport mee te verzekeren.

Dekking uitgebreid

De doorlopende vakantieverzekering met de uitgebreide dekking is de beste in de test volgens de Consumentenbond. Hieronder zie je wat er gedekt is binnen de basis en de uitgebreide dekking.

Aanvullende dekkingBasisUitgebreid
Medische kostenXX
BagageXX
OngevallenXX
Wintersport + bijz. sportenXX
Hobby- en sportuitrusting X
Geld X
Reis rechtsbijstand X
Verkeersrechtsbijstand X
Autohulp X
Vervangend vervoer/verblijf X
Zakenreis X

Meer informatie over reisverzekeringen.

Wil je een offerte of een premievoorstel voor de reisverzekering of advies wat in jouw geval de beste dekking is? Neem gerust contact met ons op. Een team van ervaren medewerkers staat 6 dagen per week voor je klaar!

Het is mogelijk om een losse annuleringsverzekering af te sluiten maar meestal wordt de dekking annulering meeverzekerd in de reisverzekering.

Over Ann de Haan

Sinds 2004 werk ik bij Veenstra & de Jong Assurantiën, het leukste assurantiekantoor van Friesland. Ik ben verantwoordelijk voor het websitebeheer, de assurantie- en financiële afdeling.

Bekijk alle berichten door Ann de Haan →

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *