De beste reisverzekering

reisverzekering

Er worden momenteel massaal vakanties geboekt! Al menig camping en vakantiepark is nu al volgeboekt. Heb je inmiddels een vakantie geboekt, met je camper, je caravan of ga je met het vliegtuig? In alle gevallen is een reisverzekering een garantie voor een zorgeloze vakantie.

Check je reisverzekering op het moment dat je de reis boekt. Je hebt dan nog genoeg tijd om eventueel wijzigingen door te geven. Heb je nog geen verzekering dan wil je weten welke reisverzekering de beste dekking geeft en goed is geprijsd? 

Beste reisverzekering volgens Consumentenbond

De reisverzekering van Unigarant is als beste getest. Volgens de Consumentenbond is de doorlopende reisverzekering van Unigarant (met dekking ‘uitgebreid’) de beste in de test. De verzekering krijgt het rapportcijfer 8,6. 

De reisverzekering van Unigarant sluit je gemakkelijk af via Veenstra & de Jong Assurantiën. Hieronder staan de voordelen en dekkingen:

Voordelen reisverzekering

  • Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd
  • Voordelige premie
  • Uitstekende dekking, zo is ook wintersport mee te verzekeren.

Dekking uitgebreid

De doorlopende vakantieverzekering met de uitgebreide dekking is de beste in de test volgens de Consumentenbond. Hieronder zie je wat er gedekt is binnen de basis en de uitgebreide dekking.

Aanvullende dekkingBasisUitgebreid
Medische kostenXX
BagageXX
OngevallenXX
Wintersport + bijz. sportenXX
Hobby- en sportuitrusting X
Geld X
Reis rechtsbijstand X
Verkeersrechtsbijstand X
Autohulp X
Vervangend vervoer/verblijf X
Zakenreis X

Meer informatie over reisverzekeringen.

Wil je een offerte of een premievoorstel voor de reisverzekering of advies wat in jouw geval de beste dekking is? Neem gerust contact met ons op. Een team van ervaren medewerkers staat 6 dagen per week voor je klaar!

Het is mogelijk om een losse annuleringsverzekering af te sluiten maar meestal wordt de dekking annulering meeverzekerd in de reisverzekering.

Lees ook: Voor het eerst op reis met een camper

Vakantieplannen

Over Ann de Haan

Sinds 2004 werk ik bij Veenstra & de Jong Assurantiën, het leukste assurantiekantoor van Friesland. Ik ben verantwoordelijk voor het websitebeheer, de assurantie- en financiële afdeling.

Bekijk alle berichten door Ann de Haan →

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *