De Vereende

Vereende Verzekeringen

Je hebt er misschien als eens van gehoord, de Vereende. Deze verzekeraar voor moeilijk verzekerbare risico’s is in 2016 van naam veranderd van Rialto Verzekeringen naar de Vereende. Daarvoor heette deze verzekeraar Terminus. De nieuwe naam zegt meer over waar deze verzekeraar voor staat. Namelijk samen met diverse partijen kijken of er toch een verzekering mogelijk is in moeilijke situaties. In deze blog laten we je kennismaken met deze speciale verzekeraar. Wat is er zo bijzonder aan deze verzekeringsmaatschappij en hoe kun je voordeel halen uit de verzekeringen van de Vereende?

Wat is de Vereende Verzekering?

De Vereende Verzekering is een verzekeraar die zich richt op het verzekeren van risico’s die door andere verzekeraars als lastig of niet verzekerbaar worden beschouwd. Hieronder vallen bijvoorbeeld bijzondere voertuigen, zoals quads op landbouwkenteken, praalwagens of MMBS-voertuigen.

Voordelen verzekering bij de Vereende:

  • Maatwerk verzekeringen

De Vereende Verzekering biedt maatwerk verzekeringen aan, afgestemd op de specifieke risico’s van het betreffende voertuig. Dit kan bijvoorbeeld gaan om dekking voor schade die veroorzaakt wordt aan anderen of een maatwerk offerte op basis van het gebruik, bijvoorbeeld wanneer je je voertuig zakelijk gebruikt.

  • Iedereen kan een verzekering afsluiten

In principe kan iedereen in Nederland een verzekering afsluiten bij de Vereende. Het is daarbij niet zo dat deze verzekeraar alle aanvragen zomaar accepteert. Ook de Vereende kan sommige risico’s afwijzen. Je kunt wel stellen dat de Vereende vaker een aanvraag voor een verzekering accepteert dan andere verzekeraars. Daarbij hangt er een prijskaartje aan. De verzekeringen van de Vereende zijn in het algemeen duurder dan de standaard verzekeringen.

  • Flexibele betaalopties

Bij de Vereende kun je kiezen voor een betaaloptie die het beste bij jou past. Zo kan je kiezen om de betaling in één keer te doen, of maandelijks. Waar je rekening mee moet houden is dat bij deze verzekeraar de eerste betaling zelf overgemaakt moet worden, pas nadat de betaling binnen is, is er dekking. De betalingen die volgen kunnen automatisch geïncasseerd worden en heb je er geen omkijken meer naar.

  • Ook mogelijkheden voor zakelijke verzekeringen

Zoals eerder genoemd kan iedereen een verzekering afsluiten bij de Vereende, ook bedrijven. Een quad op landbouwkenteken of een golfkar kan zowel particulier als zakelijk worden verzekerd. De Vereende heeft ook mogelijkheden voor taxi- of koeriersverzekeringen en voor mensen die moeilijk een autoverzekering kunnen afsluiten.

Wanneer is de Vereende de beste partij?

Als je eigenaar bent van een bijzonder voertuig, zoals een quad, MMBS voertuig of een zware camper kun je bij ons terecht. De verzekeringen van de Vereende moeten altijd via een adviseur worden aangevraagd. Wij bieden maatwerk verzekeringen aan en hebben de expertise in huis om je met schade snel en efficiënt te helpen. Daarnaast kun je bij ons rekenen op een klantvriendelijke service, wij denken met je mee en proberen altijd tot een verzekeringsoplossing te komen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag bij ons geheel vrijblijvend een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak.

Over Ann de Haan

Sinds 2004 werk ik met veel plezier bij Veenstra & de Jong Assurantiën, het leukste kantoor van Friesland! Websites optimaliseren voor meer vindbaarheid? Check. De administratie bijhouden? Geen probleem. En als collega's of klanten me nodig hebben, sta ik paraat. In mijn vrije tijd speel ik graag padel.

Bekijk alle berichten door Ann de Haan →

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *