Fatbike verzekeren

Fiets verzekering

Toenemende vraag Fatbike verzekering

Als je kiest voor een Fatbike verzekering via Veenstra & De Jong Assurantiën dan profiteer je o.a. van een voordelige premie

Meer voordelen bij Veenstra & de Jong:

  • Eerste 3 jaar 100% vergoeding
  • Geen eigen bijdrage bij diefstal
  • Optie: Diefstal en beschadiging dekking

Fatbike verzekeren

Avontuurlijk fietsen

Vragen bel: 0513-646494

fatbike verzekeren

Steeds meer Fatbikes op de weg

Misschien heb je al eens eentje gezien, de fiets ziet eruit als een dikke mountainbike maar het is een ‘gewone’ (elektrische) fiets. Dat is een Fatbike. De banden van een Fatbike zijn minstens 2 keer breder dan normaal, speciaal ontworpen voor rijden in zand of sneeuw. De banden zorgen voor betere grip, het frame is extra stevig. Met een maximale snelheid van 25 kilometer per uur brengt de Fatbike de bestuurder ook nog eens snel en comfortabel naar de gewenste eindbestemming. Niet voor niets is de Fatbike bezig met een snelle opmars.

Nieuwe regelgeving voertuigen

Wat ook meespeelt is dat de wetgeving sinds begin dit jaar is gewijzigd. Bestuurders van een snorfiets moeten verplicht een helm dragen. De Fatbike blijkt een goed alternatief te zijn als je geen helm op wilt. Bij Veenstra & De Jong Assurantiën kunnen wij de populariteit van de Fatbike goed merken. We krijgen meer vragen dan normaal binnen over deze robuuste fiets, wellicht omdat we een goede verzekering aanbieden voor deze Fatbike.

Is Fatbike verzekeren verplicht?

Is het verplicht om een Fatbike verzekering af te sluiten? Dat is bij ons een veel gestelde vraag. Het antwoord is eenvoudig, dit is niet verplicht maar wel verstandig. Een Fatbike kost gemiddeld al snel €2.500,- het rijdt dan een stuk fijner als je bent verzekerd tegen schade en diefstal. De kosten voor het verzekeren van een Fatbike vallen best mee. Je kunt op onze website eenvoudig zelf je premie berekenen.

Zo is het online verzekeren van je nieuwe Fatbike zo klaar en kan het avontuur beginnen.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje via mail.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Vraag en antwoord

Kan ik de Fatbike meenemen als ik op vakantie ga?

Jazeker, denk wel aan het extra gewicht die je op je trekhaak hebt. Een Fatbike is nogal zwaarder dan een standaard fiets. Een verzekering is op vakantie zeker een must. De fiets valt behoorlijk op en daardoor neemt het diefstalrisico toe.

Wat doe ik als ik schade heb?

Een schade oplopen is vervelend. Vul bij een schade altijd het schadeformulier in en mail deze vervolgens. Na ontvangst van het complete schadeformulier wordt de schade zo snel mogelijk afgehandeld.

Over Ann de Haan

Sinds 2004 werk ik bij Veenstra & de Jong Assurantiën, het leukste assurantiekantoor van Friesland. Ik ben verantwoordelijk voor het websitebeheer, de assurantie- en financiële afdeling.

Bekijk alle berichten door Ann de Haan →

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *