Fryske Wyn Trofee

Doe mee voor het goede doel!

Op zondag 22 september 2024 organiseert Kiwanis Heerenveen de Fryske Wyn Trofee, een prachtige rally door het mooie Friesland. Veenstra & de Jong Assurantiën en Veenstra Makelaardij zijn trots om dit evenement als sponsor te mogen steunen.

De Fryske Wyn Trofee is een gezellige dag met een unieke route, leuke tussenstops en natuurlijk een hapje en drankje. Maar bovenal is het een rit met een doel: de opbrengst gaat naar de jeugd van Zorgboerderij Jeltehof, om hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Op de website van Kiwanis Heerenveen kom je meer te weten te komen over waar de Kiwanis club zich mee bezig houdt. En ook het programma van de Fryske Wyn Trofee kun je hier vinden.

Doe mee en maak het verschil!

Of je nu al vaker aan een rally hebt meegedaan of dit voor het eerst gaat doen, is niet van belang. Iedereen maakt kans op de Fryske Wyn Trofee! Er zal een duidelijke uitleg volgen over de routetechniek(en). De rally is geschikt voor auto’s én motoren. Dus zoek een navigator of een bestuurder en schrijf je als team in.

Meedoen kan op verschillende manieren:

  • Als deelnemer: Schrijf je in met je team via de website van Kiwanis Heerenveen.
  • Als sponsor: Steun het project van Kiwanis Heerenveen en help mee om de Fryske Wyn Trofee een succes te maken. Neem contact op voor meer informatie over sponsormogelijkheden.
  • Als donateur: Maak een donatie aan Kiwanis Heerenveen en steun daarmee het goede doel.

Meer evenementen: 9Elfstedentocht en Krokusrit

Over Ann de Haan

Sinds 2004 werk ik met veel plezier bij Veenstra & de Jong Assurantiën, het leukste kantoor van Friesland! Websites optimaliseren voor meer vindbaarheid? Check. De administratie bijhouden? Geen probleem. En als collega's of klanten me nodig hebben, sta ik paraat. In mijn vrije tijd speel ik graag padel.

Bekijk alle berichten door Ann de Haan →

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *