Hybride Porsche

De nieuwe Porsche Panamera Hybrid

Met de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid bouwt Porsche de spanning op. PHEV is vooral bekend door de Outlander PHEV maar nu zie je steeds meer sportwagens zoals de Panamera met een hybride motor. De Hybride Porsche is er in diverse PHEV-smaken, waaronder een Panamera Turbo S E-Hybrid met een systeemvermogen van liefst 700 pk.

Naast bovenstaand model zijn er nog twee PHEV’s van de Panamera, te weten de Panamera 4 E-Hybrid met 462 pk en de Panamera 4S E-Hybrid met 560 pk.

Ultieme rijervaring?

Het is een bijzonder idee om geruisloos weg te rijden in een auto die in slechts 3,2 seconden naar 100 km per uur kan sprinten. Het vormt een unieke combinatie van ontspannen rijden en de mogelijkheid om het gaspedaal flink in te trappen. Met de Turbo SE ervaar je het beste van beide werelden. Niet alleen kun je genieten van het heerlijke en relaxte rijcomfort, maar wanneer gewenst, heb je ook de kracht om indrukwekkende snelheden te behalen. Met een topsnelheid van 315 kilometer per uur biedt deze auto je de ultieme rijervaring. Het is de perfecte combinatie van comfort, snelheid en opwinding.

De verbrandingsmotor ondersteunt een 136 pk en 400 Nm sterke elektromotor. Deze motor is geïntegreerd in de achttraps PDK versnellingsbak. In de Panamera 4 E-Hybrid is dat een 330 pk sterke 2,9-liter turbo V6, in de Panamera 4S E-Hybrid een 440 pk sterke 2,9-liter V6 en in de Panamera Turbo S E-Hybrid lepelt Porsche een 571 pk sterke 4,0-liter biturbo V8.

Elektrische range

Met een nieuwe 17,9 kWh batterij kun je genieten van een elektrische actieradius van ongeveer 50 kilometer. Hoewel dit voor veel mensen voldoende is, kan het voor degenen die veel tijd op de weg doorbrengen wat aan de krappe kant zijn. Het is belangrijk om realistisch te blijven en geen illusies te koesteren over het volledig elektrisch rijden met deze hybride Porsche. Het is echter de perfecte optie voor hybride rijden, waarbij je kunt profiteren van zowel elektrische als brandstof aangedreven aandrijving, waardoor je een ideale balans vindt tussen efficiency en prestaties.

Een echte Porsche

De nieuwe Porsche is te herkennen aan zijn dubbele lichtunits en de grotere luchtinlaten. Aan de achterzijde zit een lichtstrip over de kofferbak. Er is goed nagedacht over het mooie design. De stoelen zijn goed instelbaar en het dashboard is overzichtelijk en je hebt genoeg been en bagageruimte. De Porsche komt met een compleet pakket die je uiteraard nog kunt uitbreiden met allerlei opties.

Hybride Porsche verzekeren

Bezit je een Porsche? Of denk je er over na om er één aan te schaffen? Dan ben je bij Veenstra en de Jong Assurantiën op de goede plek. Veenstra & de Jong Assurantiën beschikt over uitgebreide ervaring in het verzekeren van Porsches. De Porsche autoverzekering, speciaal voor deze iconische auto voldoet aan de eisen die jij als Porsche bezitter mag verwachten. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan voor je Hybride Porsche.

Je ontvangt snel het beste aanbod voor je Porsche. Tevens sturen we je informatie over bijvoorbeeld taxeren en hoe je de Porsche verzekering gemakkelijk kunt aanvragen. Wil je meteen dekking voor de Porsche, bel ons dan, we regelen dan meteen dat je Porsche is verzekerd.

Zorgeloos genieten van je Porsche, daar doen we ons best voor bij Veenstra en de Jong Assurantiën!

Gerelateerd: Porsche 993911stedentocht

Over Ann de Haan

Sinds 2004 werk ik bij Veenstra & de Jong Assurantiën, het leukste assurantiekantoor van Friesland. Ik ben verantwoordelijk voor het websitebeheer, de assurantie- en financiële afdeling.

Bekijk alle berichten door Ann de Haan →

1 reactie

  1. Joris op zegt:

    In het verleden konden elektrische voertuigen geen hoge snelheden bereiken, maar de Porsche breekt deze denkwijze. Lijkt mij een heerlijk gevoel om op top snelheid te toeren. Gelden de normale klasse alarm systemen van een gewone Porsche ook voor de hybride modellen of is er een verschil?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *