Krokusrit Porsche

Speciale Lockdown Edition

krokusrit Porsche

In het voorjaar van 2021 is er weer een editie geweest van de Porsche Krokusrit. Een prachtige rit door mooie natuur. Deze Porsche autorit was een welkom evenement na een jaar waar veel niet door kon gaan.

De Porsche Krokusrit 2021 werd georganiseerd door Porsche Centrum Groningen en Stichting 911Events. De stichting heeft al eerder populaire Porsche ritten georganiseerd zoals de Porsche Elfstedentocht en de Snertrit. Deze ritten zijn erg populair, omdat er een beperkt deelnemersveld is. Deze Porsche ritten zijn altijd snel vol met inschrijvingen.

De Krokusrit is voor het eerst in 2012 gereden. Alle Porsche ritten hebben een gezellig karakter waar Porsche rijders elkaar kunnen ontmoeten met een hapje en een drankje. In 2021 was er een speciale Lockdown editie.

Vanaf 2022 heet deze rit niet langer de krokusrit maar de Porsche Provincientour.

De Porsche ritten zijn te vinden op de Porschekalender en zijn toegankelijk voor elke Porsche rijder die met een Porsche aan de startstreep verschijnt. Het bouwjaar van de Porsche is meestal niet van belang. Meestal is er wel veel animo voor een Porsche rit. Zodra de inschrijving begint is het dringen geblazen en vol=vol.

Ontspannen genieten van je Porsche

Aan welke rit je ook mee doet, belangrijk is dat jij en je Porsche goed verzekerd zijn. De keuze voor de juiste verzekering kan het verschil zijn tussen zorgen maken om je kostbare bezit of ontspannen genieten van de dag en je Porsche.

Vraag bij ons een offerte aan voor je Porsche:

Over Ann de Haan

Sinds 2004 werk ik bij Veenstra & de Jong Assurantiën, het leukste assurantiekantoor van Friesland. Ik ben verantwoordelijk voor het websitebeheer, de assurantie- en financiële afdeling.

Bekijk alle berichten door Ann de Haan →

1 reactie

  1. Monique Vos op zegt:

    Leuke informatie om met lezers te delen. Ik wist niet eens dat er zulke leuke evenementen werden gehouden. Jammer dat ik dit artikel te laat vond, waardoor ik de Porsche Krokusrit niet kon meemaken. Was dit evenement alleen bestemd voor bepaalde modellen Porsches of alle modellen? Mocht je wel van dichtbij een foto met een Porsche schieten? Ik las ergens dat auto’s tegenwoordig met omtrekbeveiliging komen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *