Krokusrit Porsche

– Krokussen en Porsches –

krokusrit Porsche

Al weer een aantal jaren wordt de Porsche Krokusrit gehouden. Een prachtige rit door mooie natuur.

De Porsche Krokusrit van 2024 wordt georganiseerd door Porsche Centrum Groningen en Stichting 911Events en 64 Porsche Portal. De stichting organiseert regelmatig ritten zoals de Porsche 9Elfstedentocht en de Snertrit. Deze ritten zijn behoorlijk populair, omdat er een beperkt deelnemersveld is. Deze Porsche evenementen zijn snel vol met inschrijvingen.

De Krokusrit is voor het eerst in 2012 gereden. Porsche ritten hebben een gezellig karakter waar Porsche rijders elkaar kunnen ontmoeten met een hapje en een drankje.

Op 21 april 2024 is de volgende Krokusrit

Als deelnemer kun je optimaal genieten van je Porsche en de betoverende omgeving. De Krokusrit – Voorjaarsrit beslaat ongeveer 150 km en voert voornamelijk over schitterende secundaire wegen.

Bij aankomst ontvangt iedereen de route, en dan ben je vrij om op ontdekking te gaan. Er is geen druk met tijdsrestricties – zolang je maar op tijd terug bent voor de afsluiting met heerlijke hapjes en een smakelijk buffet.

Kortom, een prachtige manier om het Porsche jaar te beginnen, waarbij het accent ligt op samenzijn en genieten van zowel de rit als het gezelschap!

Hoe kan ik meedoen aan een Porsche event

De Porsche ritten en andere evenementen zijn te vinden op de Porschekalender en zijn toegankelijk voor elke Porsche rijder die met een Porsche aan de startstreep verschijnt. Het bouwjaar van de Porsche is meestal niet van belang. Meestal is er wel veel animo voor een Porsche rit. Zodra de inschrijving begint is het dringen geblazen en vol=vol.

Ontspannen genieten van je Porsche

Aan welke (puzzel)rit je ook mee doet, belangrijk is dat jij en je Porsche goed verzekerd zijn. De keuze voor de juiste verzekering kan het verschil zijn tussen zorgen maken om je kostbare bezit of ontspannen genieten van de dag en je Porsche en de mensen om je heen.

Vraag bij ons een offerte aan voor je Porsche:

Voorwaarden Porsche

Ook lezen? Porsche 911

Over Ann de Haan

Sinds 2004 werk ik bij Veenstra & de Jong Assurantiën, het leukste assurantiekantoor van Friesland. Ik ben verantwoordelijk voor het websitebeheer, de assurantie- en financiële afdeling.

Bekijk alle berichten door Ann de Haan →

1 reactie

  1. Monique Vos op zegt:

    Leuke informatie om met lezers te delen. Ik wist niet eens dat er zulke leuke evenementen werden gehouden. Jammer dat ik dit artikel te laat vond, waardoor ik de Porsche Krokusrit niet kon meemaken. Was dit evenement alleen bestemd voor bepaalde modellen Porsches of alle modellen? Mocht je wel van dichtbij een foto met een Porsche schieten? Ik las ergens dat auto’s tegenwoordig met omtrekbeveiliging komen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *