Krokusrit Porsche

Speciale Lockdown Edition

krokusrit Porsche

In het voorjaar van 2021 is er weer een editie geweest van de Porsche Krokusrit. Een prachtige rit door mooie natuur. Deze Porsche autorit was een welkom evenement na een jaar waar veel niet door kon gaan.

De Porsche Krokusrit 2021 werd georganiseerd door Porsche Centrum Groningen en Stichting 911Events. De stichting heeft al eerder populaire Porsche ritten georganiseerd zoals de Porsche Elfstedentocht en de Snertrit. Deze ritten zijn erg populair, omdat er een beperkt deelnemersveld is. Deze Porsche ritten zijn altijd snel vol met inschrijvingen.

De Krokusrit is voor het eerst in 2012 gereden. Alle Porsche ritten hebben een gezellig karakter waar Porsche rijders elkaar kunnen ontmoeten met een hapje en een drankje. In 2021 was er een speciale Lockdown editie.

De Porsche Krokusrit is toegankelijk voor elke Porsche rijder die met een Porsche aan de startstreep verschijnt. Het bouwjaar van de Porsche is niet van belang. Iedereen is welkom. Als je mee wilt doen dien je wel snel te zijn. Zodra de inschrijving begint heb je maar een paar dagen om je aan te melden.

Ontspannen genieten van je Porsche

De Krokusrit is ongeveer 150 kilometer lang en de route leid je door mooie natuur en leuke wegen en dorpjes. Je hebt daarbij alle tijd om de omgeving te verkennen. Een goede verzekering voor je Porsche is van belang. Wil je weten wat jouw premie is?

Over Ann de Haan

Sinds 2004 werk ik bij Veenstra & de Jong Assurantiën, het leukste assurantiekantoor van Friesland. Ik ben verantwoordelijk voor het websitebeheer, de assurantie- en financiële afdeling.

Bekijk alle berichten door Ann de Haan →

1 reactie

  1. Monique Vos op zegt:

    Leuke informatie om met lezers te delen. Ik wist niet eens dat er zulke leuke evenementen werden gehouden. Jammer dat ik dit artikel te laat vond, waardoor ik de Porsche Krokusrit niet kon meemaken. Was dit evenement alleen bestemd voor bepaalde modellen Porsches of alle modellen? Mocht je wel van dichtbij een foto met een Porsche schieten? Ik las ergens dat auto’s tegenwoordig met omtrekbeveiliging komen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *