Oldtimer taxeren

Online je oldtimer laten taxeren, hoe werkt dat?

oldtimer gratis taxeren

Online Oldtimer taxeren

Klassieke auto’s, wie houdt er nu niet van? Wij als echte oldtimerverzekeraar merken dat er een grote belangstelling is voor oldtimers. Die passie voor oldtimers is niet zo gek. Het zijn over het algemeen unieke auto’s met een enorme waarde. Dit is dan ook de reden dat wij met zorg jouw oldtimer verzekering samenstellen. Elke klassieker is uniek op zijn eigen manier, we kijken elke keer opnieuw naar welke klassiekerverzekering het beste bij de auto past.

Waarom moet mijn oldtimer getaxeerd worden?

In tegenstelling tot nieuwe auto’s hebben oldtimers geen (realistische) cataloguswaarde meer. Maar wat is de oldtimer dan wel waard? Wij vertellen u daarom in deze blog meer over het taxatierapport van uw oldtimer én we hebben als afsluiter een leuke actie voor u als oldtimer liefhebber!

De waarde van de oldtimer is een cruciaal aspect van de klassiekerverzekering voor de hoogte van de premie en bij schade. Het is belangrijk dat bij een schade of total loss van de oldtimer de juiste waarde wordt uitgekeerd. Om de waarde van jouw oldtimer goed vast te stellen vereist de verzekeraar daarom een erkend taxatierapport. Maar hoe weet je of het taxatierapport goed én voordelig is?

De Klassiekerverzekering van Turien

Een betrouwbaar en goede taxateur is CED Mobility. Turien werkt al jaren samen met deze partij op het gebied van taxaties. Hun motto is dan ook ‘een taxatierapport bij ons is kiezen voor zekerheid’. En omdat wij als oldtimer liefhebbers weten hoe belangrijk de waarde van je oldtimer is, hebben nu een mooie actie voor jou.

Sluit je via ons een oldtimerverzekering bij Turien dan kun je een taxatie met korting aanvragen. Je bent daarmee verzekerd van een deskundig uitgevoerde taxatie met bijbehorende rapportage. Meer weten over de oldtimer verzekering van Turien.

Tarieven taxatie

  1. € 100,- voor een online taxatie
  2. € 130 voor een taxatie op afstand
  3. € 170 voor een fysieke taxatie

Welke taxatie heb ik nodig?

  1. De online taxatie is voor taxaties van oldtimer tot een waarde van € 15.000,-
  2. De taxatie op afstand (videobellen) is voor oldtimer tussen € 15.000,- en € 30.000,-
  3. Fysieke taxatie is voor oldtimer met een waarde vanaf € 30.000,-

Hoe vraag ik deze taxatie aan?

  1. Sluit bij ons een Klassiekerverzekering af.
  2. Meer informatie over taxeren vind je via deze link.

Nog vragen?

Als liefhebber van oldtimers weten wij dat je oldtimer goed verzekerd moet worden. Heb je vragen of wil je meer informatie, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Over Ann de Haan

Sinds 2004 werk ik bij Veenstra & de Jong Assurantiën, het leukste assurantiekantoor van Friesland. Ik ben verantwoordelijk voor het websitebeheer, de assurantie- en financiële afdeling.

Bekijk alle berichten door Ann de Haan →

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *