Oldtimer taxeren

Oldtimer taxeren, hoe regel je dit zo voordelig mogelijk?

oldtimer gratis taxeren

Online oldtimer taxatie

Klassieke auto’s hebben een grote aantrekkingskracht. Die passie voor oldtimers is niet zo gek. Het zijn over het algemeen unieke auto’s met een enorme waarde. Dit is dan ook de reden dat wij met zorg jouw oldtimer verzekering samenstellen. Elke klassieker is uniek op zijn eigen manier, we kijken elke keer opnieuw naar welke klassiekerverzekering het beste bij de auto past.

Waarom moet mijn oldtimer getaxeerd worden?

In tegenstelling tot nieuwe auto’s hebben oldtimers geen (realistische) cataloguswaarde meer. Maar wat is de oldtimer dan wel waard? Wij vertellen u daarom in deze blog meer over het taxatierapport van uw oldtimer én we hebben als afsluiter een leuke actie voor u als oldtimer liefhebber!

De waarde van de oldtimer is een cruciaal aspect van de klassiekerverzekering voor de hoogte van de premie en bij schade. Het is belangrijk dat bij een schade van de oldtimer de juiste waarde wordt uitgekeerd. Om de waarde van jouw oldtimer goed vast te stellen vereist de verzekeraar daarom een erkend taxatierapport. Maar hoe weet je of het taxatierapport goed én voordelig is?

De Klassiekerverzekering van Turien

Een betrouwbaar en goede taxateur is CED. Turien werkt al geruime tijd samen met deze partij op het gebied van taxaties. En omdat wij als oldtimer liefhebbers weten hoe belangrijk de waarde van je oldtimer is, is er de mogelijkheid voor een voordelige online taxatie.

Sluit je via ons een oldtimerverzekering bij Turien dan kun je deze goedkope online taxatie aanvragen. Je bent daarmee verzekerd van een deskundig uitgevoerde taxatie met bijbehorende rapportage, die 3 jaar geldig is. Meer weten over de oldtimer verzekering van Turien.

Hoe werkt de online taxatie voor klassiekers ?

  1. Sluit bij ons een Klassiekerverzekering af.
  2. Wij informeren je per mail over de taxatie.

Wat zijn de mogelijkheden voor een taxatie?

  • Online taxatie: voor klassiekers tot en met € 15.000 dagwaarde;
  • Online videotaxatie: voor klassiekers tot € 30.000 dagwaarde;
  • Boven een waarde van 30.000 is alleen een fysieke taxatie mogelijk.

Nog vragen?

Als liefhebber van oldtimers weten wij dat je oldtimer goed verzekerd moet worden. Heb je vragen of wil je meer informatie, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Over Ann de Haan

Sinds 2004 werk ik bij Veenstra & de Jong Assurantiën, het leukste assurantiekantoor van Friesland. Ik ben verantwoordelijk voor het websitebeheer, de assurantie- en financiële afdeling.

Bekijk alle berichten door Ann de Haan →

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *