• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.2
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

bmw verzekering

BMW Verzekering

Het rijden van een BMW is tenslotte een grote passie, of je nu door het buitenland rijdt of je de BMW gebruikt voor dagelijkse ritten. Je wilt zekerheid en zorg voor deze kostbare auto. Maar hoe verzeker je een BMW voordelig?

  • Inclusief Hulpverlening
  • Direct dekking, meteen rijden
  • Nieuw- of aanschafwaarderegeling

De autoverzekering voor BMW

Zelf gemakkelijk regelen

BMW Autoverzekering

Als je een BMW volledig casco wilt verzekeren zit je vaak met een hogere premie. Dit komt doordat een BMW vaak een hoge catalogusprijs heeft. De meeste verzekeraars berekenen hun premie over deze catalogusprijs. Wij hebben een selectie gemaakt van verzekeringsmaatschappijen die een voordelige premie aanbieden aan BMW rijders. Bereken hier de premie voor de BMW online:

Met de BMW autoverzekering van Veenstra en de Jong Assurantiën wordt rekening gehouden met jouw wensen. Je kunt de polis zelf samenstellen waarmee je vol vertrouwen de wegen van Nederland en Europa kunt verkennen. Je kunt bij ons 24 uur per dag online een premieberekening maken voor de BMW en direct voorlopige dekking regelen.

BMW Oldtimerverzekering

De BMW Oldtimer verzekering is bedoeld voor de oldtimer, youngtimer en de klassieke auto die alleen recreatief wordt gebruikt. Wil je gebruik maken van deze voordelige oldtimerverzekering dan dient de BMW  tenminste 15 jaar oud te zijn.  De maximale kilometers van 8.000 km per jaar mag niet overschreden worden. De verzekering wordt ondersteund door de FEHAC en garandeert een scherpe premie en goede polisvoorwaarden geheel afgestemd op de BMW. Lid van een BMW club? Dan nog extra 5% korting.

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veelgestelde vragen

Bij welke leeftijd is mijn BMW een oldtimer?

Is de BMW ouder dan 25 jaar, staat ie in het boek de “onschatbare klassieker” rijd je niet meer dan 8000 km per jaar en de BMW is je 2e auto dan kun je een berekening maken in goedkope oldtimertarief. Bereken premie oldtimer.

Is mijn BMW verzekerd voor Pechhulp?

Het antwoord is ja, zelfs de oldtimerverzekering BMW is inclusief Pechhulp Nederland. Wil je ook Pechhulp Europa gedekt hebben verzeker dan Pechhulp Europa mee, dit kost maar € 15,- per jaar en ben je ook in het buitenland verzekerd van prima hulpverlening.

Ik ben een BMW verzamelaar, is er een collectie polis?

Wij hebben voor oldtimer verzamelaars een oldtimer collectie verzekering. Vraag een offerte collectietimerverzekering op.

Ook interessant?

Ook bij deze verzekeringen krijg je eerlijk advies en een scherp tarief.