BMW Verzekering

De BMW Verzekering van Veenstra en de Jong Assurantiën.

Bij een BMW hoort nu eenmaal een speciale BMW Verzekering.

Het rijden van een BMW is tenslotte een grote passie, of je nu door het buitenland rijdt of je de BMW gebruikt voor dagelijkse ritten. Je wilt zekerheid en zorg voor deze kostbare auto. Maar hoe verzeker je een BMW een beetje voordelig?

Premie BMW in de regel hoog?

Als je een BMW volledig casco wilt verzekeren zit je vaak met een hogere premie. Dit komt doordat een BMW vaak een hoge catalogusprijs heeft. De meeste verzekeringsmaatschappijen berekenen hun premie over deze catalogusprijs. Wij hebben een selectie gemaakt van verzekeringsmaatschappijen die een voordelige premie aanbieden aan BMW rijders. Bereken hier de premie voor de BMW online:

Premie BMW verzekering

Met de BMW autoverzekering van Veenstra en de Jong Assurantiën wordt rekening gehouden met jouw specifieke wensen. Je kunt geheel naar eigen inzicht de polis samenstellen waarmee je vol vertrouwen de wegen van Nederland en Europa kunt verkennen. Je kunt bij ons 24 uur per dag online een premieberekening maken voor de BMW en direct voorlopige dekking regelen.

Klassieke BMW Verzekering

De BMW Oldtimer verzekering is bedoeld voor de oldtimer, youngtimer en de klassieke auto die alleen recreatief worden gebruikt. Wil je gebruik maken van deze voordelige oldtimerverzekering dan dient de BMW  tenminste 15 jaar oud te zijn.  De maximale kilometers van 8.000 km per jaar mag niet overschreden worden. De verzekering wordt ondersteund door de FEHAC en garandeert een scherpe premie en goede polisvoorwaarden geheel afgestemd op de BMW.

Nog vragen?

Wij helpen je graag, je kunt ons bellen en we geven graag goede tips voor de juiste en voordeligste BMW autoverzekering.

Home BMW Verzekering