• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Bromfietsverzekering Schade bromfiets

Schade bromfiets

Bromfietsverzekering

Schade aan je bromfiets

Een schade is altijd vervelend. Daarom wil je ook dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Heb je schade aan je bromfiets? Wij helpen je graag!

Schadeformulier

Vul bij een schade altijd samen met de tegenpartij een schadeformulier in. Een schadeformulier kan je hier downloaden. Vul samen de voorkant van het schadeformulier in. Zorg ervoor dat zowel jijzelf als de tegenpartij een handtekening zet op het formulier.

Ook de achterkant hebben wij nodig om de schade in behandeling te nemen. De achterzijde van het schadeformulier kan je zelf thuis invullen. Hiervoor is de tegenpartij niet nodig.

Eenzijdige schade

Is je scooter gestolen? Of heb je andere schade aan je bromfiets, veroorzaakt door jezelf? Gebruik dan dit schadeformulier. Vul alle gegevens zo goed mogelijk in, dan kan de verzekeringsmaatschappij de schade sneller in behandeling nemen.

Schadeformulier opsturen

Is het schadeformulier volledig ingevuld? Dan kan je het schadeformulier opsturen naar ons. Het snelst kan je het schadeformulier naar ons mailen.

Wil je de stukken per post naar ons opsturen, ons adres is:
Veenstra & de Jong Assurantiën
K.R. Poststraat 9
8441EL Heerenveen

Zorg ervoor dat je zowel de voor- als achterzijde van het schadeformulier naar ons toestuurt. Als je foto’s hebt gemaakt van de schade, mag je deze ook meesturen.

Na ontvangst van je schadeformulier gaat de verzekeraar de schade beoordelen en als de schade gedekt is, volgt er snel een uitbetaling.

Sarissa

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje via mail.

Wij helpen je snel en persoonlijk.