Cabrio verzekering

Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën bieden voor zowel voor nieuwe auto’s, youngtimers en oldtimers een goede cabriolet verzekering.

Van welk bouwjaar uw cabriolet ook is, een goede cabrio verzekering is erg belangrijk. Uw kostbare auto verdient een verzekering zonder onaangename verrassingen. En voor zo’n cabrio verzekering wilt u natuurlijk niet te veel betalen.

Veenstra & de Jong Assurantiën is specialist in het verzekeren van uw cabriolet en heeft ervoor gezorgd dat u uw cabrioverzekering kunt onderbrengen bij de beste verzekeraars met de laagste premie en de best mogelijke voorwaarden. Na het berekenen van de premie van uw cabrio verzekering volgt er een overzicht van verschillende verzekeraars en de daar bijbehorende voorwaarden voor uw cabrio verzekering. Premieberekening cabrio verzekering

goedkope autoverzekering

Premieberekening cabrio verzekering vanaf 15 jaar

Heeft u een cabriolet vanaf 15 jaar en ouder die als tweede hobbymatige auto gebruikt wordt komt u wellicht in aanmerking voor de oldtimer cabrio autoverzekering.

Wilt u een offerte op maat of ons advies over de cabrio verzekering, vul dan ons contactformulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.