Cabrio verzekering

Zodra het lekker weer is, begint het te kriebelen: Je ziet dan weer cabrio’s op de weg en dan het is tijd om zelf ook even een stukje te rijden met je cabrio. Met je haren in de wind, de zon op je bol, op een heerlijke zomerse dag. Zo wordt autorijden ineens een stuk leuker. Maar heb je wel de juiste autoverzekering? Wij hebben het uitgezocht en hebben voor elke cabrio de juiste cabrio verzekering.

Juist voor een cabrio is het belangrijk om weten of je de juiste autoverzekering hebt. Het autoteam van Veenstra & de Jong Assurantiën kan je daarbij goed adviseren. We bieden voor zowel voor nieuwe auto’s, youngtimers en oldtimers de juiste cabrio verzekering aan. Van welk bouwjaar je cabriolet ook is, een goede autoverzekering is erg belangrijk. Je kostbare auto verdient een verzekering zonder onaangename verrassingen. Hieronder zie je de mogelijkheden.

  • De cabrio verzekering voor je Cabrio tot 25 jaar oud

Premie auto cabrio

Veenstra & de Jong Assurantiën is specialist in het verzekeren van uw cabriolet, We zorgen ervoor dat je de verzekering voor de cabrio kunt onderbrengen bij de beste verzekeraars met de laagste premie en de best mogelijke voorwaarden. Na het berekenen van de premie van de cabrio verzekering volgt er een vergelijk van de beste verzekeraars en de beste voorwaarden.

  • oldtimer verzekering voor cabrio

Bezit je een cabriolet ie ouder is dan 25 jaar of ouder en gebruik je de cabrio hobbymatig? Dan heb je grote kans dat je cabrio in aanmerking komt voor de oldtimer cabrio autoverzekering. Dit is een hele voordelige verzekering. Let er wel op dat er niet meer dan 5000 resp. 8000 kilometers per jaar gereden mag worden. Gebruik deze Cabrio dus puur voor je vrije tijd.

Premie oldtimer cabrio

Wij maken graag een offerte voor je auto. Wil je een offerte op maat of ons advies over de cabrioverzekering, vul dan ons contactformulier in,  we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook altijd bellen.

Home Cabrio verzekering