Cabrio verzekering

Zodra het voorjaar zich aandient, begint het te kriebelen: het is weer tijd om te rijden met je cabrio. Met je haren in de wind, de zon op je bol, op een heerlijke zomerse dag. Lekker genieten.

Er zijn wel wat praktische zaken waar je rekening mee moeten houden. Heb je bijvoorbeeld de juiste autoverzekering voor het rijden in een cabrio? Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën bieden voor zowel voor nieuwe auto’s, youngtimers en oldtimers een goede cabrio verzekering.

Van welk bouwjaar je cabriolet ook is, een goede cabrio verzekering is erg belangrijk. Je kostbare auto verdient een verzekering zonder onaangename verrassingen. Wij hebben twee varianten.

-Een Cabrio verzekering voor je Cabrio tot 25 jaar oud

Premie auto cabrio

Veenstra & de Jong Assurantiën is specialist in het verzekeren van uw cabriolet, We zorgen ervoor dat je de verzekering voor de cabrio kunt onderbrengen bij de beste verzekeraars met de laagste premie en de best mogelijke voorwaarden. Na het berekenen van de premie van de cabrio verzekering volgt er een vergelijk van de beste verzekeraars en de beste voorwaarden.

-Premieberekening oldtimer verzekering Cabrio

Bezit je een cabriolet vanaf 15 jaar of ouder die als tweede hobbymatige auto gebruikt wordt kom je cabrio wellicht in aanmerking voor de oldtimer cabrio autoverzekering.

Premie oldtimer cabrio

 

Wil je een offerte op maat of ons advies over de cabrio verzekering, vul dan ons contactformulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een vraag dan kun je ons ook bellen.

Home Cabrio verzekering