• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Camperverzekering Ansvar camperverzekering

Ansvar camperverzekering

Camperverzekering

Wie is Ansvar?

Er zijn veel verzekeraars waar je een camperverzekering kan afsluiten, bij grote verzekeraars zoals Unigarant en ASR kun je terecht voor een verzekering voor je camper. AnsvarIdéa ken je misschien nog niet, Ansvar werkt alleen met en via adviseurs, je kunt dus niet rechtstreeks bij Ansvar je camper verzekeren.

  • 80% no-claim korting
  • Gratis Hulpverlening
  • Ervaring & Expertise

Offerte Camper aanvragen

Heb je een zware camper of een dure camper? Vraag hier vrijblijvend de offerte aan.

Vragen? Bel 0513 – 64 64 94

Ansvar werkt zo duurzaam mogelijk en deze verzekeraar is specialist in recreatieverzekeringen.


Wanneer kies je voor de Ansvar Camperverzekering?

Ansvar is de juiste verzekeraar als je een zware camper hebt. Onder een zware camper verstaan we een gewicht van meer dan 3500 kg. Of als je een camper boven de 200.000,- euro hebt, heeft Ansvar de juiste camperverzekering. Een pluspunt van Ansvar is de extra no-claim korting. Dit werk zo:

Stel dat je veel schadevrije jaren hebt opgebouwd met je autoverzekering maar nog niet op de camperverzekering dan kun je regelen dat je volop no-claim korting krijgt. Ansvar heeft namelijk spiegelkorting. Je kunt tot maximaal 10 jaren spiegelen. Zo heb je meteen al een hoge no-claim korting en dat is toch mooi meegenomen.

Bij een zelfbouw camper ouder dan 15 jaar is een taxatierapport nodig (ook voor WA dekking) De taxatie moet uitgevoerd worden door CED.

80% no-claim

Uniek in Nederland

Gratis Hulpverlening

24/7 Hulp in Europa

Ervaring & Expertise

Bijna 20 jaar camper ervaring

Schadevrije jaren: Je bouwt schadevrije jaren op met de camperverzekering. Heb je al schadevrij jaren opgebouwd met een voertuig dan kun je deze gebruiken voor de camperverzekering. Deze schadevrije jaren staan in roy-data. Ook mogen we schadevrije jaren voor je autoverzekering, spiegelen op de camperverzekering. We maken graag een offerte voor je op maat. We vergelijken verzekeraars van camper verzekeringen en sturen jou het beste aanbod qua prijs en dekking.

Lees alles overzichtelijk over de Ansvar camperverzekering op de verzekeringskaart

Camperverzekering Unigarant

Camperverzekering ASR