• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Camperverzekering Ansvar camperverzekering

Ansvar camperverzekering

Camperverzekering

Wie is Ansvar?

Verscheidene verzekeraars bieden camperverzekeringen aan, waaronder grote namen zoals Unigarant en ASR. Echter, wellicht minder bekend is AnsvarIdéa. Ansvar werkt exclusief via adviseurs, waardoor je niet rechtstreeks bij Ansvar je camper kunt verzekeren. Ontdek het unieke aanbod van AnsvarIdéa en verzeker je camper met de expertise van ervaren adviseurs.

  • 80% no-claim korting
  • Gratis Hulpverlening
  • Ervaring & Expertise

Camperverzekering Ansvar

Heb je een dure of een zware camper? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Vragen? Bel 0513 – 64 64 94

Ansvar werkt duurzaam en is specialist in recreatieverzekeringen


Wanneer kiezen voor Ansvar?

ansvar camperverzekering

– Zware Camper

Ansvar is de juiste verzekeraar als je een zware camper hebt. Onder een zware camper verstaan we een gewicht van tussen de 3500 kg en maximaal 5000 kg.

– Dure Camper

Voor bezitters van campers met een waarde boven de €200.000,- biedt Ansvar de ideale camperverzekering. Een bijzonder voordeel van Ansvar is de extra no-claim korting. Hiermee kun je profiteren van de schadevrije jaren die je hebt opgebouwd met je autoverzekering, zelfs als deze nog niet zijn toegepast op de camperverzekering. Met de spiegelkorting van Ansvar kun je tot wel 10 jaar schadevrij spiegelen, wat resulteert in een aanzienlijke no-claim korting. Een prachtige beloning voor jouw goede rijhistorie.

Let op, indien je een zelfbouw camper hebt die ouder is dan 15 jaar, is een taxatierapport vereist, zelfs voor de WA-dekking. Deze taxatie moet worden uitgevoerd door CED.

80% no-claim

Uniek in Nederland

Gratis Hulpverlening

24/7 Hulp in Europa

Ervaring & Expertise

Bijna 20 jaar camper ervaring

Schadevrije jaren: Je bouwt schadevrije jaren op met een camperverzekering. Indien je al schadevrije jaren hebt opgebouwd met een ander voertuig, kun je deze inzetten voor je camperverzekering. Deze schadevrije jaren zijn eenvoudig te raadplegen in het roy-data systeem. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om schadevrije jaren van je autoverzekering te ‘spiegelen’ op je camperverzekering.

Wat houdt dat in? Stel dat je aanzienlijke schadevrije jaren hebt opgebouwd met je auto, maar nog niet met je camper. Met de unieke spiegelkorting kunnen we deze schadevrije jaren overzetten naar je camperverzekering. Hierdoor geniet je direct van een aantrekkelijke no-claim korting. Wij staan klaar om een op maat gemaakte offerte voor je samen te stellen. Door verzekeraars van camperverzekeringen te vergelijken, kunnen we jou het beste aanbod presenteren op basis van prijs en dekking. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijke offerte.

Voor overzicht en informatie, lees de Ansvar camperverzekering verzekeringskaart

Andere camperverzekeraars:

Ann de Haan

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje via mail.

Wij helpen je snel en persoonlijk.