• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Camperverzekering Bonusprogramma

Bonusprogramma

Camperverzekering

Bonusprogramma

Extra no-claim korting voor ervaren rijders

Uniek Bonusprogramma camperverzekering

  1. 80% no-claim korting
  2. Schadevrije jaren auto ook voor camper
  3. Alleen via ons kantoor

Extra korting Camperverzekering

Voor ervaren rijders

Uniek in Nederland

Vragen? Bel: 0513 – 64 64 94

Hoe werkt het bonusprogramma camperverzekering?

De aanschaf van een prachtige camper staat op je verlanglijstje. Stel je eens voor: schilderachtige weekenduitjes en zonovergoten zomervakanties. Voordat je echter volop kunt genieten van welverdiende rust, is het belangrijk om de verzekering goed te regelen. Je benadert je verzekeringsadviseur vol verwachting om te informeren naar de kosten van een camperverzekering. Gezien de waarde en het belang van je nieuwe aanwinst, besluit je voor een uitgebreide all-risk dekking te gaan. Maar wanneer de adviseur de premie noemt, slaat de schrik je om het hart. De premie blijkt verrassend hoog te zijn.

Je verzekeraar legt uit dat schadevrije jaren specifiek gebonden zijn aan het voertuig waarmee je rijdt. Hoewel je inderdaad al jarenlang zonder schade hebt gereden met je auto, geldt dit niet automatisch voor je nieuwe camper. Elk voertuig wordt beschouwd als een afzonderlijke entiteit als het gaat om no-claim korting.

Dit betekent dat je met de camper opnieuw moet beginnen met het opbouwen van schadevrije jaren en het verkrijgen van de bijbehorende korting op je premie. Het kan frustrerend zijn, maar dit is de standaardprocedure in de verzekeringswereld.

Dat moet toch anders kunnen?

Dat vinden wij ook.

Daarom hebben wij een speciaal bonusprogramma ontwikkeld voor ervaren bestuurders die voor het eerst een camperverzekering afsluiten. Met ons bonusprogramma worden de schadevrije jaren die je hebt opgebouwd met een eerdere camperverzekering automatisch overgezet naar je nieuwe verzekering. Dit betekent dat je kunt profiteren van de voordelen van je eerdere schadevrije jaren, waardoor je direct kunt genieten van een lagere premie en een hogere no-claim korting. We willen graag erkennen en belonen dat je al jarenlang zonder schade hebt gereden, zelfs als het met een ander voertuig was.

Let op: Het bonusprogramma is alleen bij ons mogelijk

Wat is het bonusprogramma?

Het bonusprogramma werkt als volgt: je geeft ons het aantal schadevrije jaren door dat je hebt opgebouwd met je autoverzekering. Deze jaren worden vervolgens omgezet in extra treden op je camperverzekering. Hier is een voorbeeld om het te verduidelijken:

Laten we zeggen dat je 8 schadevrije jaren hebt opgebouwd met je autoverzekering. Wanneer je voor het eerst een camperverzekering afsluit en nog geen schadevrije jaren hebt voor je camper, vul je het aantal van 8 schadevrije jaren in op het aanvraagformulier. Hierdoor begin je direct met een no-claim korting van 80%.

Dankzij het bonusprogramma kunnen we je ervaring als schadevrije bestuurder belonen en je direct laten profiteren van een aantrekkelijke no-claim korting op je camperverzekering. Het stelt je in staat om de voordelen van je opgebouwde schadevrije jaren te benutten en zo te genieten van een lagere premie.

Nog meer besparen met het bonusplan

Het bonusplan is dat je premiekorting krijgt door meerdere voertuigen bij dezelfde verzekeraar onder te brengen. Unigarant heeft een bonusplan waarbij je kunt profiteren van extra korting door meerdere voertuigen, waaronder je camper, bij hen te verzekeren.

Bij het maken van een offerte en het vergelijken van camperverzekeringen kijken wij zorgvuldig naar verschillende aanbieders. Ons doel is om jou het beste advies te geven en ervoor te zorgen dat je de laagste premie krijgt die past bij jouw situatie en wensen.

Als het bonusplan bij Unigarant leidt tot extra korting en een lagere premie in vergelijking met andere verzekeraars, zullen we je dit advies geven. We zorgen ervoor dat je een aanbod krijgt van de laagste premie, zodat je optimaal kunt profiteren van de voordelen van het bonusplan, indien van toepassing.

J