• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.1
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Camperverzekering Bonusprogramma

Bonusprogramma

Camperverzekering

Bonusprogramma

Extra no-claim korting voor ervaren rijders

Uniek Bonusprogramma camperverzekering

  1. 80% no-claim korting
  2. Schadevrije jaren auto ook voor camper
  3. Alleen via ons kantoor

Extra Korting Camperverzekering

Voor ervaren rijders

Uniek in Nederland

Vragen? Bel: 0513 – 64 64 94

Hoe werkt het bonusprogramma camperverzekering?

Die mooie camper, die wil je kopen. Heerlijk weekendjes weg en in de zomer op vakantie. De verzekering nog even regelen en daarna genieten van je welverdiende rust. Je vraagt aan je verzekeringsadviseur wat de camperverzekering gaat kosten. Je kiest voor all risk dekking, de camper moet immers goed verzekerd worden. Maar als hij de premie doorgeeft, schrik je, de premie is wel erg hoog.

De adviseur vertelt dat hij niets aan de premie kan doen omdat je nog geen schadevrije jaren hebt opgebouwd met een camper. Vervolgens voegt hij eraan toe dat je er nog jaren overdoet om op de maximale no-claim korting te komen.

Maar je rijdt toch al jaren schadevrij met je auto. Waarom moet je met de camper helemaal opnieuw beginnen met de opbouw van no-claim korting?

Dat moet toch anders kunnen?

Dat vinden wij ook, als je al jaren geen schade hebt gehad met je auto dan mag dat beloond worden. Wij introduceren het bonusprogramma. Het bonusprogramma is bedoeld voor ervaren rijders die voor het eerst een camperverzekering afsluiten. Opgebouwde schadevrije jaren met een eerdere camperverzekering worden vanzelfsprekend wel op de nieuwe camperverzekering overgezet.

Let op: Het bonusprogramma is alleen bij ons mogelijk

Wat is het bonusprogramma?

Ons bonusprogramma houdt in dat je de schadevrije jaren die je hebt opgebouwd met je auto aan ons doorgeeft. Die jaren worden omgezet in extra treden op de camperverzekering. Dat werkt zo: Stel je hebt 8 schadevrije jaren op je auto. Je sluit voor het eerst een camperverzekering af, je hebt dus nog geen schadevrije jaren die je kunt gebruiken voor de camper. Vul dan 8 schadevrije in op het aanvraagformulier. Je begint daardoor meteen op 80% no-claim korting.

Nog meer besparen met het bonusplan

Het bonusplan is dat je premiekorting krijgt als je meerdere voertuigen bij dezelfde verzekeraar onderbrengt. De verzekeraar is Unigarant. Bij een offerteverzoek maken wij een vergelijking tussen verzekeraars van camperverzekeringen. We adviseren alleen het bonusplan als dit extra korting oplevert. Zo heb je altijd de garantie dat je de laagste premie hebt.