Bonusprogramma

Die mooie camper, die wil je kopen. Heerlijk weekendjes weg en in de zomer op vakantie. De verzekering nog even regelen en daarna genieten van je welverdiende rust.

Je vraagt aan je verzekeringsadviseur wat die camperverzekering gaat kosten. Je kiest voor all risks dekking, die mooie camper moet immers goed verzekerd worden.

Maar als hij je de premie doorgeeft, schrik je, is die premie echt zo hoog?

De adviseur vertelt je dat hij er niets aan kan doen omdat nog geen schadevrije jaren hebt opgebouwd met een camper. Vervolgens voegt hij eraan toe dat je er nog jaren overdoet om op de maximale no-claim korting te komen.

Maar je rijdt toch al jaren schadevrij met je auto. Heeft dat niets te betekenen? Waarom moet je met de camper helemaal opnieuw beginnen met de opbouw van no-claim korting?

Dat moet toch anders kunnen?

Dat vinden wij ook, als je al jaren geen schade hebt gehad met je auto dan mag dat beloond worden. Hier hebben we het bonusprogramma voor. Het bonusprogramma is bedoeld voor ervaren rijders die voor het eerst een camperverzekering afsluiten. Heb je al eerder een camperverzekering gehad dan adviseren we om de schadevrije jaren die je hebt opgebouwd met de camper te gebruiken op de nieuwe camperverzekering.

Wat is het bonusprogramma?

Ons bonusprogramma houdt in dat je de schadevrije jaren die je hebt opgebouwd met je auto aan ons doorgeeft. Die jaren worden omgezet in extra treden op de camperverzekering. Dat werkt zo: Stel je hebt 8 schadevrije jaren op je auto. Je sluit voor het eerst een camperverzekering af, je hebt dus nog geen schadevrije jaren die je kunt gebruiken voor de camper. Vul dan 8 schadevrije in op het aanvraagformulier. Je begint daardoor meteen op 80% no-claim korting.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van het bonusplan.

Het bonusplan is voordelig als je meerdere voertuigen bij Unigarant verzekert. Niet iedereen heeft meerdere voertuigen maar heb je dit wel dan is de moeite waard om te kijken of dit voor jou voordelig is.

Home Camperverzekering Bonusprogramma