• 20 jaar ervaring
 • Leuke medewerkers
 • 9.1
 • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Camperverzekering Camperverzekering vergelijken

Camperverzekering vergelijken

Camperverzekering

Veilig en vertrouwd onderweg

Selecteer de beste camperverzekering. Vergelijk de premie en vraag meteen de beste verzekering aan. De camperverzekering van Veenstra & de Jong biedt je de beste hulp in binnen- en buitenland. 

 • 80% no-claim korting
 • Gratis Hulpverlening
 • Voordeligste premie

camperverzekering vergelijken

Vragen? Bel: 0513 – 64 64 94

Camperverzekering vergelijken – Vind de beste camperverzekering

Bij Veenstra & de Jong is het vergelijken van camperverzekeringen eenvoudig. Met de premieberekening selecteer je de beste camperverzekering. Deze tool vergelijkt op prijs en inhoud. Door invoer van jouw gegevens weet je meteen welke camperverzekering het beste bij jouw camper past. Het verschil in premie van camperverzekeringen hangt af van:

 1. Gewenste dekking
 2. Het gewicht van de camper
 3. Aantal schadevrije jaren autoverzekering
 4. Je postcode
 5. De waarde van de camper

Wat let je op?

Bij het vergelijken van de camperverzekering let je op verschillen in premie en dekking. Een belangrijk aspect bij een camperverzekering is de dekking van hulpverlening. Met een camper ben je onderweg, in Nederland of in het buitenland. Als je in een in een andere omgeving bent wil je de zekerheid hebben dat je een beroep op hulp kan doen als er wat mis gaat. Daarnaast zijn er verschillen in eigen risico en vergoedingen, bijvoorbeeld bij natuurschade.

Top 3 verzekeraars camperverzekeringen:

 1. Unigarant
 2. ASR
 3. Ansvar

Welke camper verzekeraar is het beste?

De beste verzekeraar voor jouw camper hangt van persoonlijke omstandigheden af. Bij de camperverzekering van Unigarant krijg je dezelfde no-claim korting als op je autoverzekering. Hierdoor heb je meteen extra korting op je premie én je behoudt je schadevrije jaren op de autoverzekering. ASR is een voordelige verzekeraar voor campers als je nog niet zoveel schadevrije jaren hebt opgebouwd. Ansvar adviseren we als je een zware of een dure camper hebt. ASR is vaak één van de goedkoopste verzekeraars in campers.

Welke camperverzekering kan ik het beste kiezen?

De beste camperverzekering hangt samen met persoonlijke voorkeur. Welke dekking wil je, heb je al schadevrije jaren opgebouwd of heb je een dure camper? Bij Veenstra & de Jong Assurantiën kun je vrijblijvend advies inwinnen. Je krijgt een paar vragen door een deskundige medewerker, vervolgens ontvang je informatie en een vrijblijvende prijsopgave voor de camperverzekering die het beste bij jouw camper past.

Hoeveel korting krijg ik op de camperverzekering?

Elke nieuwe auto of camperverzekering begint met 0 schadevrije jaren. Elk jaar dat je geen schade hebt, krijg je er 1 schadevrij jaar bij. Schadevrije jaren worden soms verward met no-claim korting. De No Claim korting is afhankelijk van je schadevrije jaren, leeftijd en ervaring. Sluit je de camperverzekering bij ons af dan begin je meestal met een hoge korting. Dit komt door exclusieve afspraken die we met de verzekeraar hebben gemaakt waardoor je start met een hogere no-claim korting. Als je schadevrije jaren heb opgebouwd met je auto mag je deze ook voor de camper gebruiken. De schadevrije jaren blijven in gebruik op de autopolis én krijgt extra no-claim op je camperpolis. Dit noemen we het bonusprogramma.