• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.1
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Camperverzekering Hulpverlening Europa

Hulpverlening Europa

Camperverzekering

Veilig en vertrouwd onderweg

Je kiest een camperverzekering, waarschijnlijk met een lage premie maar ben je wel goed verzekerd? De camperverzekering van Veenstra & de Jong biedt je naast een lage premie de beste hulp in binnen- en buitenland. 

  • 80% no-claim korting
  • Gratis Hulpverlening
  • Voordeligste premie

Camper verzekering met gratis hulpverlening

Vragen? Bel: 0513 – 64 64 94

Wat is gedekt op Hulpverlening Camper?

Onderstaande tekst heeft betrekking op de Camperverzekering van Unigarant.

Uitval van de camper

Hulp van de ANWB wordt geregeld als je camper uit of stilvalt, buiten je woonplaats. Bel altijd het alarmnummer wat op je verzekeringspapieren staat.

Uitval van de bestuurder

Ook wordt er hulp geregeld als je als bestuurder van de camper niet verder kan rijden in Europa door ziekte of door een ongeluk. Hulpverlening in eigen woonplaats is niet verzekerd. Deze hulp bij uitval van de bestuurder wordt alleen vergoed als:

  • De bestuurder, op doktersadvies, de camper op korte termijn niet meer mag besturen;
  •  Als de overige inzittenden de camper niet kunnen of mogen besturen, waardoor verder rijden geen optie is.

Hulpverlening Nederland

Voor een verzoek om hulpverlening in Nederland dien je altijd de ANWB Alarmcentrale te bellen voor toestemming. Je bent verzekerd voor de kosten van het vervoer naar een reparateur in Nederland. Het staat de alarmcentrale vrij om afspraken met je te maken over vervoer en vergoedingen.

Hulpverlening Buitenland

Je krijgt als verzekerde een vergoeding van de noodzakelijke kosten van vervoer van de camper naar de dichtstbijzijnde camper reparateur.

Terugreis naar Nederland

Kies je er voor om vanaf de plaats van de gebeurtenis naar Nederland terug te reizen? Dan wordt de kortst mogelijke route vergoed (bijvoorbeeld 2e klas treinkaartjes.)

Vervoer van de camper naar Nederland

De onkosten van het georganiseerde vervoer van de camper naar een adres in Nederland wordt door de verzekeraar geregeld als het niet mogelijk blijkt te zijn, de camper binnen 4 werkdagen te repareren. De kosten worden vergoed als de kosten van het vervoer of het terughalen van de camper lager zijn dan de dagwaarde van de camper op dat moment.

Keuze: Pechhulp

Heb je WA + Volledig Casco dekking? Dan kun je pechhulp meeverzekeren. Pechhulp geeft naast hulpverlening een vergoeding van arbeidsloon van de hulpverlener. De vergoeding bij pech langs de weg in het buitenland is maximaal € 250,- per keer. De reparatie zelf en de onderdelen die vervangen moeten worden komen niet voor vergoeding in aanmerking.

Productwijzer Pechhulp

Voorwaarden Camperverzekering

Verzekeringskaart Camper

Welke camperverzekering is voor mij het beste?

Welke de beste camperverzekering voor jou is, daar kijken we graag samen met jou naar. Welke dekking is belangrijk, heb je schadevrije jaren opgebouwd of betreft het een zware camper? Je kunt ons altijd vrijblijvend bellen. Een deskundige medewerker stelt je een paar vragen, je mag dan zelf aangeven of je een aanbod in de mail wilt of dat je de meteen de camperverzekering telefonisch wilt regelen.

Krijg ik meteen korting bij het afsluiten van de camperverzekering?

Elke nieuwe verzekering van een voertuig begint met 0 schadevrije jaren. Elk jaar dat je geen schade claimt, krijg je er 1 schadevrij jaar bij. De schadevrije jaren worden vertaald naar No Claim korting. No claim korting is afhankelijk van je schadevrije jaren, leeftijd en ervaring. Sluit je de camperverzekering via ons kantoor af, dan krijgt je meteen een hoge korting. Deze korting krijg je alleen als je de camper bij ons verzekert. Je mag schadevrije jaren opgebouwd met je auto ook voor deze camperverzekering gebruiken. De schadevrije jaren blijven in gebruik op de autopolis én krijgt extra no-claim op je camperpolis. Dit is het bonusprogramma.