• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.1
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Camperverzekering Kampeerauto verzekeren

Kampeerauto verzekeren

Houd je van kamperen en ga je graag op pad met je kampeerauto? Zoek je een voordelige verzekering voor je kampeerauto? Het is goed om hier goed naar te kijken. Kampeerautoverzekeringen vergelijken helpt je bij het maken van een goede keuze. Je kampeerauto verzekeren bij een betrouwbare verzekeraar geeft je rust. Je heb er geen omkijken meer naar en zo kun je voluit genieten van je vakantie. Hieronder heb je tips die je helpen de juiste verzekering te kiezen.

Welke kampeerautoverzekering past bij mij?

Het bouwjaar van de kampeerauto speelt een belangrijke rol alsook de waarde van de kampeerauto. Een oudere kampeerauto verzeker je meestal voor WA dekking. Een nieuwe kampeerauto verzekeren? Dan wil je ook verzekerd zijn tegen diefstal, brand en vandalisme (Beperkt Casco) Misschien wil je ook dekking voor aanrijding en voor schade die je zelf veroorzaakt aan je eigen kampeerauto. In dat geval kies je voor Volledige Casco dekking.

Het verzekeren van de kampeerauto kun je snel op deze website regelen. Deze kampeerautoverzekering heeft een aantal extra’s. Er zijn zaken standaard meeverzekerd zodat je daar geen omkijken meer naar hebt. De inboedel is bijvoorbeeld meeverzekerd voor € 12.500,- bij volledig Casco dekking.

Inclusief hulpverlening Europa

Verzeker je kampeerauto via deze website dan heb je 24 uur per dag hulpverlening van de ANWB in Nederland en Europa. Mocht er wat gebeuren dan hoef je niet meteen je vakantie af te breken. Alles wordt snel en goed geregeld zodat je gewoon door kan gaan met genieten van  vakantie of een weekendje weg. Maak ook meteen gebruik van het Bonusprogramma. Bereken de premie en als je wilt dan kun je meteen de kampeerauto verzekeren. Je krijgt nog dezelfde dag een dekkingsbevestiging en dan…genieten!!