• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Camperverzekering Kampeerauto verzekeren

Kampeerauto verzekeren

Camperverzekering

Kampeerauto verzekeren

Zorgeloos kamperen met de voordelige kampeerauto verzekering

  1. Tot 80% no-claim korting
  2. Ook voor de oldtimer kampeerauto
  3. Hulpverlening Europa verzekerd.

Kampeerauto

verzekering

Voor kampeergenieters

Vragen? Bel: 0513 – 64 64 94

Voor de kampeergenieter

Houd je van kamperen en ga je graag op pad met je kampeerauto? Wij hebben een voordelige verzekering voor je kampeerauto. Je kampeerauto verzekeren bij een betrouwbare verzekeraar geeft rust. Eenmaal afgesloten heb je er geen omkijken meer naar en zo kun je voluit genieten van je vakantie of weekendje weg. Zodra je de oprit afrolt is het vakantie met een kampeerauto.

Welke kampeerautoverzekering past bij mij?

Het bouwjaar van de kampeerauto speelt een belangrijke rol alsook de waarde van de kampeerauto. Een oudere kampeerauto verzeker je meestal voor WA dekking. Een nieuwe kampeerauto verzekeren? Dan wil je ook verzekerd zijn tegen diefstal, brand en vandalisme, je kiest dan voor Beperkt Casco. Misschien wil je ook dekking voor aanrijding en voor schade die je zelf veroorzaakt aan je eigen kampeerauto. In dat geval kies je voor Volledige Casco dekking.

Het verzekeren van de kampeerauto kun je snel op deze website regelen. Deze kampeerautoverzekering heeft een aantal extra’s. De inboedel is bijvoorbeeld meeverzekerd voor € 12.500,- bij volledig Casco dekking.

Inclusief hulpverlening Europa

Verzeker je kampeerauto via deze website dan heb je 24 uur per dag hulpverlening van de ANWB in Nederland en Europa. Mocht er wat gebeuren dan hoef je niet meteen je vakantie af te breken. Alles wordt snel en goed geregeld zodat je gewoon door kan gaan met genieten van je welverdiende vrije tijd. Maak ook gebruik van het Bonusprogramma. Bereken de premie en als je wilt dan kun je meteen de kampeerauto verzekeren. Je krijgt nog dezelfde dag een dekkingsbevestiging en dan…genieten!!