Oldtimer Camper Verzekering

Bereken hier de premie van de oldtimer camper verzekering. Een compleet pakket met een lage premie. Je kunt het zelf berekenen of ons vragen om een offerte. Het aanvragen van een offerte voor een oldtimer camper is gratis en vrijblijvend.

Premie Oldtimer Camper

Goedkope oldtimer camper verzekering
Voor de oldtimer camper is er niet een aparte camperverzekering, dat betekent dat een oldtimer camper dezelfde dekking heeft als een nieuwere camper.

Direct afsluiten en direct dekking
Heb je de premie berekend dan kun je deze meteen afsluiten via Veenstra & de Jong Assurantiën. Bij het aanvragen van de oldtimer camperverzekering kun je vervolgens aanvullende dekkingen afsluiten, zoals schade-inzittenden en rechtsbijstand dekking. Zodra de aanvraag binnen in gaan onze medewerkers er mee aan de slag. In de meeste gevallen krijg je meteen dekking en kun je rijden. Ook op zaterdag

Voordelen oldtimer camperverzekering

 – Lage premie

Een lage premie door het bonusplan. Het bonusplan werkt zo: Heb je eerder schadevrije jaren opgebouwd met een auto of een camper? Gebruik de schadevrije jaren voor de camperverzekering, de korting loopt snel op tot maar liefst 80%.  Heb je nog niet eerder een camperverzekering gehad, ook dan is een hoge no-claim mogelijk. Mail een schermprintje van je autopolis naar ons toe. Je krijgt vervolgens tot maximaal 8 tredes extra op je camperverzekering, dit kan meteen al resulteren in een no-claim korting van 80%

– Aankoopgarantie

Tweedehands campers en oldtimer campers kunnen verzekerd worden tegen de aankoopwaarde. De eerste 3 jaar dat je de camperverzekering bij ons hebt lopen heb je de garantie dat deze waarde wordt uitbetaald bij diefstal of all risk schade. Bij total verlies of diefstal zal de aankoopwaarde inclusief accessoires vergoed worden. De aankoopwaardegarantie is aan te vragen bij de dekking Beperkt Casco en Volledig Casco. Oldtimer campers met een aanzienlijke waarde worden meestal verzekerd tegen taxatiewaarde.

– Gratis hulpverlening

Voor alle dekkingen geldt, inclusief WA dekking, dat je 24 uur per dag recht hebt op hulpverlening in Nederland en Europa. Deze dekking geldt buiten de eigen woonplaats. Dit geld ook voor klassieke campers. Jouw oldtimer camper wordt bij pech weer thuis gebracht of naar de garage vervoerd.

– Keuze dekkingen

-Inventaris

Met deze aanvullende verzekering verzeker je de spullen in je camper tegen dezelfde risico’s als de camper zelf. Je spullen kunnen ook schade oplopen door bijvoorbeeld brand of diefstal. Ook zonnepanelen, fietsen en camper onderdelen vallen onder deze inventarisdekking. Het eigen risico bij schade is € 25,-.

– Luifel

Een luifel is één van de zaken die het vaakst geclaimd wordt bij stilstaan schade. Schade ontstaat snel bij een opkomende storm of onverwachtse hagel.  Met deze uitbreiding verzeker je de luifel tegen dezelfde risico’s als de camper. Je betaalt slechts €25,- eigen risico per keer. Deze uitbreiding is alleen zinvol als de camper beperkt of volledig casco is verzekerd.

– Schade verzekerden inzittenden

Deze dekking raden wij onze klanten altijd aan. Mocht de bestuurder en/of de passagiers in een ongeval betrokken raken, dan vangt deze inzittendenverzekering veel op. Gevolgschade zoals letsel maar ook schade aan spullen vallen onder deze dekking. Altijd meeverzekeren dus, ook als je kiest voor alleen WA dekking.

– Rechtsbijstand

Met de rechtsbijstandverzekering heb je recht op juridisch advies. Dit is een complete rechtsbijstand, conflicten in het verkeer zijn verzekerd maar ook bijvoorbeeld een onenigheid met een garagebedrijf over een slecht uitgevoerde reparatie of onderhoud. Heb je rechtsbijstand meeverzekering dan kun je kosteloos een juridisch adviseur of advocaat inschakelen.

Home Camperverzekering Oldtimer Camper Verzekering