Oldtimer Camper Verzekering

Bereken hier de premie van de oldtimer camper verzekering. Een compleet pakket met een lage premie. Bereken de premie door op de rode knop te drukken of bel ons! Een offerte oldtimer camper verzekering is gratis en vrijblijvend.

Premie Oldtimer Camper

Goedkope oldtimer camper verzekering
Voor de oldtimer camper is er niet een aparte oldtimer camperverzekering. Dat betekent dat een oldtimer camper dezelfde dekking krijgt als een nieuwere camper, De camper is dus bijvoorbeeld ook verzekerd van hulpverlening Europa.

Direct afsluiten en direct dekking
Heb je de premie berekend dan kun je deze meteen afsluiten via Veenstra & de Jong Assurantiën. Bij het aanvragen van de oldtimer camperverzekering kun je vervolgens aanvullende dekkingen afsluiten, zoals schade-inzittenden en rechtsbijstand dekking. Zodra de aanvraag binnen in gaan onze medewerkers er mee aan de slag. In de meeste gevallen krijg je meteen dekking en kun je rijden. Ook op zaterdag.

Voordelen oldtimer camperverzekering

 – Lage premie

Een lage premie door het bonusprogramma. Het bonusprogramma werkt zo: Heb je eerder schadevrije jaren opgebouwd met een auto of een camper? Gebruik de schadevrije jaren voor de camperverzekering, de korting loopt snel op tot 80%. Heb je nog niet eerder een camperverzekering gehad, ook dan is een hoge no-claim mogelijk. Maak een schermprintje van je autopolis en mail dit naar ons toe. Je krijgt vervolgens tot maximaal 8 tredes extra op je camperverzekering, dit kan meteen al resulteren in een no-claim korting van 80%

– Aankoopgarantie

Tweedehands campers en oldtimer campers kun je verzekeren voor de aankoopwaarde. De eerste 3 jaar dat de kampeerauto bij ons verzekerd is heb je garantie dat de aankoopwaarde wordt uitbetaald bij diefstal- of all-risk schade. Bij total verlies of diefstal wordt de aankoopwaarde, inclusief accessoires vergoed. De aankoopwaardegarantie kun je kiezen als je de camper Beperkt Casco en Volledig Casco verzekert. Oldtimer campers met een aanzienlijke waarde worden meestal verzekerd tegen taxatiewaarde.

– Gratis hulpverlening

Voor alle dekkingen geldt, dus ook bij WA dekking, dat je 24 uur per dag recht hebt op hulpverlening Europa. Deze dekking geldt buiten de eigen woonplaats. Dit geldt ook voor klassieke campers. Jouw oldtimer camper wordt bij pech weer thuis gebracht of naar de garage vervoerd.

– Keuze dekkingen

           -Inventaris

Met deze aanvullende verzekering verzeker je de spullen in je camper tegen dezelfde risico’s als de camper zelf. Je spullen kunnen ook schade oplopen door bijvoorbeeld brand of diefstal. Ook zonnepanelen, fietsen en camper onderdelen vallen onder deze inventarisdekking. Het eigen risico bij schade is € 25,-.

           -Luifel

Een luifel is één van de zaken die het vaakst geclaimd wordt bij stilstaan schade. Schade ontstaat snel bij een opkomende storm of onverwachtse hagel.  Met deze uitbreiding verzeker je de luifel tegen dezelfde risico’s als de camper. Je betaalt slechts €25,- eigen risico per keer. Deze uitbreiding is alleen zinvol als de camper beperkt of volledig casco is verzekerd.

           -Schade verzekerden inzittenden

Deze dekking raden wij onze klanten altijd aan. Mocht de bestuurder en/of de passagiers in een ongeval betrokken raken, dan vangt deze inzittendenverzekering veel op. Gevolgschade zoals letsel maar ook schade aan spullen vallen onder deze dekking. Altijd meeverzekeren dus, ook als je kiest voor alleen WA dekking.

           -Rechtsbijstand

Met de rechtsbijstandverzekering heb je recht op juridisch advies. Dit is een complete rechtsbijstand, conflicten in het verkeer zijn verzekerd maar ook bijvoorbeeld een onenigheid met een garagebedrijf over een slecht uitgevoerde reparatie of onderhoud. Heb je rechtsbijstand verzekerd dan kun je kosteloos een juridisch adviseur of advocaat inschakelen.

Home Camperverzekering Oldtimer Camper Verzekering