• 22 jaar ervaring
 • Leuke medewerkers
 • 9.0
 • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Camperverzekering Oldtimer camper verzekering

Oldtimer camper verzekering

Camperverzekering

Veilig en goed verzekerd op pad

Je hebt een camper die al heel wat kilometers heeft afgelegd maar nog lang niet is afgeschreven. Jouw camper verdient een goed camper verzekering met een lage premie inclusief hulpverlening in binnen- en buitenland. 

 • 80% no-claim korting
 • Hulpverlening Europa
 • Lage premie

Oldtimer Camper verzekering

Vragen? Bel: 0513 – 64 64 94

oldtimer camper verzekering

Ouder maar dezelfde dekking

Deze oldtimer camper verzekering is geschikt voor youngtimer- en oldtimer campers. Is je voertuig ingericht als kampeerauto en als zodanig gekeurd bij de RDW dan adviseren we de reguliere camper verzekering aanvragen. Je hebt dan dezelfde dekking voor je oldtimer camper als je zou hebben met een nieuwere camper. Vaak wordt ons gevraagd naar een speciale oldtimer camper verzekering. Wij raden af om je camper als oldtimer te verzekeren. Een oldtimerverzekering geeft een beperktere dekking dan een camper verzekering, denk bijvoorbeeld aan de luifel en de inboedel die dan niet zijn verzekerd.

Hulpverlening oldtimer camper

Ook een oldtimer camper heeft recht op hulpverlening. Heb je een ongeval of een van buitenaf komende schade oorzaak Bel dan het alarmnummer wat op je verzekeringspapieren staat. Zij schakelen dan de hulp in van de ANWB. Hulpverlening wordt alleen vergoed buiten je eigen woonplaats. Ga je naar het buitenland? De hulpverlening geldt ook in het buitenland. Voor een oudere camper is hulpverlening wel dan niet in het buitenland een essentieel onderdeel van de camperverzekering.

Voordelen oldtimer camper verzekering

 • Geen verplichte taxatie en inspectierapport noodzakelijk bij een WA dekking
 • Niet goed, geld terug! Na ontvangst van de polis heb je 14 dagen bedenktijd
 • Uitlenen van uw oldtimer camper aan familie of kennissen is toegestaan
 • Ook geschikt voor zelfbouw camper
 • No-claimkorting van je auto nemen wij over op de camper
 • Gratis Hulpverlening voor uw camper in binnen- en buitenland

Voorwaarden Camperverzekering

Verzekeringskaart Camper

Wanneer is een camper een oldtimer camper?

Een camper is een oldtimer als deze ouder is dan 40 jaar. Meestal is een oudere camper goedkoper in de verzekering. Oudere campers zijn vaak lichter in gewicht en WA dekking is vaak voldoende. Heb je een camper ouder dan 40 jaar dan is deze ook nog vrijgesteld van wegenbelasting. Daardoor zijn je kosten als eigenaar lager. Daarentegen heeft de camper waarschijnlijk wat meer onderhoud nodig en het komt ook geregeld voor dat de camper enig vermogen verliest in de loop der jaren. Dat betekent dat je soms iets langer onderweg bent naar je vakantie bestemming, maar ach, je hebt vakantie toch?

Krijg ik no claim korting bij de oldtimer camper verzekering?

Ja, deze verzekering is inclusief no-claim korting. Elk jaar dat je geen schade claimt, krijg je er 1 schadevrij jaar bij. Sluit je de camperverzekering via ons kantoor af, dan krijgt je meteen een hoge korting. Deze korting krijg je alleen als je de camper bij ons verzekert. Je mag schadevrije jaren opgebouwd met je auto ook voor deze camper verzekering gebruiken. De schadevrije jaren blijven op je autopolis maar je krijgt wel extra no-claim op je camperpolis.