Camperverzekering vergelijken

Vergelijk premie

Als je voor het eerst een camper koopt wil je wel meteen een goede camperverzekering. Hoe kun je het beste de camperverzekering vergelijken?

Bij Veenstra & de Jong is het vergelijken van camperverzekeringen eenvoudig. Je kunt snel de premie voor de beste camperverzekering vergelijken op prijs en inhoud. Als je de camperverzekering vergelijkt weet je meteen welke camperverzekering het beste bij je past. De premie van de verschillende camperverzekeringen zijn grotendeels afhankelijk van:

  1. Gewenste dekking
  2. Het ledig gewicht van de camper
  3. Aantal schadejaren op de autoverzekering
  4. Je postcode
  5. de catalogus- of dagwaarde van de camper

Wat let je op?

De premie is vaak doorslaggevend voor het afsluiten van een camperverzekering maar belangrijk is om te weten waarvoor je bent verzekerd. Wij vinden de dekking hulpverlening erg belangrijk. Met een camper ga je reizen en je wilt ook in een andere omgeving de zekerheid dat alles goed is geregeld. Daarnaast zijn er verschillen in eigen risico en vergoedingen, bijvoorbeeld bij natuurschade.

Je hoeft dit niet allemaal zelf uit te zoeken, wij hebben de beste camperverzekering al geselecteerd.

  1. Unigarant
  2. ASR
  3. Ansvar

Bij de camperverzekering van Unigarant mogen we de no-claim korting overnemen van je 1e auto. Hierdoor heb je meteen extra korting op je premie en je behoudt je schadevrije jaren op de autoverzekering. ASR is een voordelige verzekeraar voor campers als je nog niet zoveel schadevrije jaren hebt opgebouwd. Ansvar adviseren we als je er voor kiest de camper zo nu en dan uit te lenen of te verhuren. Alleen particuliere verhuur is mogelijk. Voor zakelijke verhuur hebben we geen mogelijkheden.

Welke camperverzekering kan ik het beste kiezen?

De beste camperverzekering hangt samen met persoonlijke voorkeur. Welke dekking wil je, heb je al schadevrije jaren opgebouwd en wil je de camper ook particulier gaan verhuren? Bij Veenstra & de Jong Assurantiën kun je gratis en vrijblijvend advies inwinnen. Je krijgt een paar vragen door een deskundige medewerker, vervolgens ontvang je informatie en een vrijblijvende prijsopgave voor de camperverzekering die het beste bij jouw camper past.

Hoeveel korting krijg ik op de camperverzekering?

Elke nieuwe auto of camperverzekering begint met 0 schadevrije jaren. Elk jaar dat je geen schade hebt, krijg je er 1 schadevrij jaar bij. Schadevrije jaren worden soms verward met no-claim korting. De NC korting is afhankelijk van je schadevrije jaren, leeftijd en ervaring. Sluit je de camperverzekering bij ons af dan begin je meestal met een hoge korting. Dit komt door exclusieve afspraken die we met de verzekeraar hebben gemaakt waardoor je start met een hogere no-claim korting. Als je schadevrije jaren heb opgebouwd met je auto mag je deze ook voor de camper gebruiken. De schadevrije jaren blijven in gebruik op de autopolis én krijgt extra no-claim op je camperpolis. Dit noemen we het bonusprogramma.

Home Camperverzekering Camperverzekering vergelijken