Caravanverzekering

Een goedkope caravanverzekering nodig? Verzeker je caravan snel en voordelig.

Bereken premie caravan

Goedkope caravanverzekering Unigarant

  • 5 jaar nieuwwaarde garantie bij nieuwe caravans
  • 3 jaar aanschafwaarde garantie voor tweedehands caravans
  • 24/7 hulp van de ANWB Alarmcentrale
  • Gratis vervangende caravan na ongeval

Genieten

Als je op vakantie gaat, wil je maar één ding. Zorgeloos genieten. Kijk vooraf even goed of je alle verzekeringen goed geregeld hebt, zoals de reisverzekering. Heb je al een caravanverzekering, check of de dekking nog actueel is. Deze caravan verzekering zorgt voor een zorgeloze vakantie. Je weet dat alles prima is geregeld en dat je bij schade direct wordt geholpen. Veenstra & de Jong Assurantiën is specialist in recreatieverzekeringen, dat geeft een vertrouwd gevoel.

Lage premie

De premie is laag. Maar wil je een nog lagere premie? Dat kun je doen door het eigen risico te verhogen. Bij deze verzekering geldt een eigen risico van € 75,-. Je kunt het eigen risico verhogen naar € 150,- of € 300,- per schade. Dit scheelt je natuurlijk premie, maar denk er om, als er wat gebeurt moet je dit bedrag uit eigen zak betalen.

Een goede tip: Bij schade, ga naar een geselecteerde reparateur. Je krijgt dan een korting van € 75,- korting op het eigen risico.

Is een caravan verzekeren nodig?

Ga je met een caravan of vouwwagen op pad? Dan is de caravan verzekerd op de WA autoverzekering zolang de caravan gekoppeld is aan de auto. Een caravanverzekering is niet verplicht. Je caravan, stacaravan of vouwwagen is tijdens het verblijf op de camping én onderweg niet verzekerd voor brand, diefstal,verkeersschade en vandalisme op een andere verzekering. Deze risico’s verzeker je met de caravanverzekering.

Tweedehands caravan verzekeren?

Veel mensen denken dat alleen nieuwe caravans worden verzekerd. Dit is niet helemaal waar. Een nieuwe caravan wordt meestal meest uitgebreid verzekerd maar ook is het voor tweedehands caravans zeker de moeite waard om de caravan te verzekeren. Je betaalt premie die wordt berekend over de werkelijke waarde van de caravan, zo betaal je nooit teveel.

Voorwaarden caravanverzekering
verzekeringskaart caravan
schadeformuliercaravan

Home Caravanverzekering