• 22 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.0
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

vouwwagen verzekeren

Ontspannen kamperen met onze vouwwagenverzekering

Ontdek de geruststellende zekerheid van onze vouwwagenverzekering bij Veenstra & de Jong Assurantiën. Geniet van zorgeloze kampeermomenten, omdat je weet dat je vouwwagen volledig beschermd is tegen schade en diefstal.

  • 24/7 Hulp van de ANWB
  • Keuze eigen risico
  • Gratis vervangend verblijf

Vouwwagen Verzekeren

Uitgerust op reis

Vragen bel: 0513-646494

Je vouwwagen verzekeren bij Veenstra & de Jong Assurantiën

Gemakkelijk online te regelen. Bereken de premie en sluit meteen de caravanverzekering voor je vouwwagen af. Veenstra & De Jong Assurantiën bestaat uit een compact team die je graag helpt met een goede verzekering voor je kampeerspullen. Bij schade wordt je meteen goed geholpen en dat geeft een goed gevoel.

Zorgeloos genieten van je vakantie

Een vouwwagen biedt net dat extra stukje luxe op vakantie met lekker je eigen spullen bij de hand. Een vouwwagen verzekeren is een verstandige keus. Veenstra & de Jong Assurantiën is gespecialiseerd in het verzekeren van recreatie verzekeringen zoals de camper, caravan en de reisverzekering.

Is een vouwwagen verzekeren verplicht?

Een vouwwagen wordt op dezelfde manier verzekerd als een caravan. Het WA gedeelte is gedeeltelijk verzekerd op de autoverzekering. Als de vouwwagen is aangekoppeld aan de auto én onderdeel is van het verkeer dan is WA schade gedekt op de autoverzekering. Deze vouwwagenverzekering is dus bedoeld voor schade aan jouw vouwwagen. Een vouwwagen verzekeren is niet verplicht, als je de vouwwagen niet verzekert is het schade risico voor eigen rekening.

Sarissa

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje via mail.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veelgestelde vragen

Wat is de premie van een vouwwagen verzekering?

De kosten van een vouwwagenverzekering bereken je op deze website. Je krijgt een lagere premie als je een vrijwillig eigen risico wilt. Er geldt een eigen risico van € 75,-. Een eigen risico kan je verhogen naar € 150,- of € 300,-. Hierdoor wordt de premie lager.

Hoeveel afschrijving zit er op de vouwwagen?

Met de Vouwwagenverzekering Unigarant is je nieuwe vouwwagen tot vijf jaar na aankoop bij diefstal of total loss verzekerd voor de totale nieuwwaarde. Een tweedehands vouwwagen kun je verzekeren met drie jaar aanschafwaardedekking.

Wat is er gedekt op de vouwwagenverzekering?

Bekijk hier de verzekeringskaart, je ziet een overzicht van alles waar je voor bent verzekerd. In de basisdekking is er dekking voor schade die is ontstaan door:
-botsen, slippen, omslaan, van de weg of te water raken;
-(poging tot) inbraak of diefstal;
-vandalisme;
-brand, ontploffing, kortsluiting en blikseminslag;
-overstroming;
-regen, sneeuw en smeltwater.

Hoe lang is de vouwwagen in het buitenland verzekerd?

Er is geen maximale termijn bekend dat je met de vouwwagen in het buitenland verzekerd bent.

Is er meteen dekking als ik de vouwwagen aanmeldt?

Zodra je de aanvraag hebt gedaan, gaan we aan de slag. Je ontvangt een mail met een dekkingsbevestiging. Dit is het voorlopige bewijs dat de vouwwagen is verzekerd. De polis wordt daarna digitaal of via de post opgestuurd. Deze voorkeur kun je aangeven bij de aanvraag. Direct de weg op? Dan kun je het beste met ons bellen.

Wat moet ik doen bij schade?

Vul het schadeformulier in en zet dit op de mail naar ons. Heb je vragen over schade, bel ons. Heb je meteen advies over de schade nodig, bel dan met telefoonnr. 088 299 38 82. Bij hagelschade, bel Omnia schadehersteller telefoonnr. 085 021 15 93.

Hulp nodig?

Bij pech? Bel de ANWB Alarmcentrale. 088-269 2888

Hulpverlening: Hulp door de ANWB Alarmcentrale in opdracht van of namens de verzekeraar Unigarant.
Nadat je contact en overleg hebt gehad met de ANWB Alarmcentrale heb je recht op:

Bereddingskosten
Bewaking en stalling van de vouwwagen.

Vervangend Verblijf

Er zal gekeken worden op welke manier je door kan gaan met je vakantie. Schade is altijd vervelend maar als je vakantie daardoor afgebroken moet worden is op het schademoment het gene wat voorkomen moet worden. De verzekeraar zal zich inzetten om de verzekerden zo veel mogelijk te ontlasten en te ontzorgen.