• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.4
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Jouw Citroën verzekeren

Op deze website vind je de beste en voordeligste autoverzekering voor jouw Citroën, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Je autoverzekering vergelijken is gemakkelijk: na het invullen van een paar vragen zie je direct wat voor jou de beste deal is voor jouw Citroën. Je kunt dan direct jouw Citroën verzekering online afsluiten bij Veenstra en de Jong Assurantiën. Vaak geven we ook nog extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we een scherpe prijs voor het verzekeren van jouw Citroen en een uitstekende service, ook bij schade.

Bereken direct online de premie voor jouw Citroen verzekering

goedkope autoverzekering

Oldtimer Citroen verzekering

Is jouw Citroen ouder dan 25 jaar? Bereken dan eens de premie in het goedkope oldtimertarief.

De oldtimerverzekering is een super goedkope verzekering als je WA dekking voldoende vindt en niet meer dan 8000 kilometers per jaar rijdt.

Bespaartips premie Citroen verzekering:

Vergelijking je premie geregeld

Een autoverzekering sluit je meestal af als je een andere auto koop. Gemiddeld blijft de auto 5 jaar bij dezelfde eigenaar. Het is goed om je verzekering om de 2 á 3 jaar te vergelijken. Verzekeraars verhogen of verlagen premies dikwijls. Als je online een autoverzekering afsluit moet je dit zelf controleren.

Betaal kleine schades zelf

Is je Citroën verzekerd voor allrisk dekking en je hebt een kleine schade, betaal deze dan zelf. Door het claimen van schade kan je no-claim korting minder worden. En daardoor stijgt je premie, dus heb je een kleine schade dan is meestal het beste om deze voor eigen rekening te nemen.

Kies voor jaarbetaling

Kies niet voor maandbetaling maar voor betaling per jaar. Als je per maand betaalt dan heb je een toeslag die oploopt tot wel 6%. Daar kan geen spaarrente tegenop. Jaarbetaling dus in de meeste gevallen een stuk voordeliger.

Auto wordt ouder, kijk naar dekking

Een nieuwe auto verzeker je uitgebreid maar als je auto geleidelijk minder waard wordt is het goed om te kijken of een beperktere dekking acceptabel is. Het verschil in premie kan soms het dubbele zijn. Bij een oudere auto wordt de dagwaarde vergoed, kijk dus of de premie nog wel in verhouding is tot de dagwaarde.

Overweeg een hoger eigen risico

Kijk eerst wat het standaard eigen risico is, sommige auto verzekeraars hebben geen standaard eigen risico. Een vrijwillig eigen risico is dan helemaal geen gek idee, dit scheelt vaak een paar tientjes aan premie. beoordeel dan wat je eventueel zelf bereid bent te betalen bij een eigen schuld schadegeval.

Voorkom dubbele verzekering

Heb je rechtsbijstandverzekering met dekking motorrijtuigen verzekerd in je woonpakket? Dan geen rechtsbijstand dekking meeverzekeren in je autoverzekering.

Lager tarief

Heb je langer dan 10 jaar dezelfde auto en gebruik je deze niet meer voor dagelijks verkeer? Misschien kan de auto in het goedkopere oldtimertarief.