• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.2
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Home Elektrische step verzekeren

Elektrische step verzekeren

elektrische step verzekeren

Je e-step goed verzekerd

Eindelijk is er de elektrische step verzekering

Op deze website regel je gemakkelijk de verzekering voor je elektrische step. Bereken op deze pagina de premie en vraag meteen de e-step verzekering aan. De elektrische step is meteen verzekerd tegen een voordelige prijs.

Je elektrische step verzekeren

Goed Geregeld en Verzekerd

Elektrische step verzekeren

De elektrische step is erg populair en hartstikke handig, want door zijn smalle formaat rijd je overal makkelijk langs. Ideaal, ook als je met het openbaar vervoer langere afstanden aflegt en het laatste stukje door de stad rijdt met je step. Sinds begin dit jaar is het ook mogelijk om de e-step voordelig te verzekeren. Er zijn wel wat zaken om rekening mee te houden. Zo moet het om een RDW goedgekeurde step gaan en moet de step een kenteken hebben.

Wat kost de e-step verzekering?

De kosten voor de elektrische step zijn vanaf € 6,- per maand. Je kunt zelf de premie berekenen, dit kan alleen als je een kentekenbewijs hebt voor de step. De E-step valt onder het tarief snorfiets. Heb je vragen of wil je een offerte, bel ons of stuur een mailtje. Bellen kan door de week tussen 9:00 en 17:30 en op zaterdag tot 16:00. We helpen je graag met de elektrische step verzekering.

Sarissa

Direct contact

Heb je een vraag over deze verzekering? Bel ons of stuur een berichtje.

Wij helpen je snel en persoonlijk.

Veelgestelde vragen

Mijn elektrische step heeft nog geen kenteken, kan ik deze alvast verzekeren?

Nee helaas, we kunnen pas de verzekering regelen als er een kenteken is. Een kentekenbewijs betekent ook dat de step is goedgekeurd door het RDW. Dit is een vereiste van deze verzekering.

Ik rij al jaren schadevrij, krijg ik een goedkopere premie?

Heb je eerder een bromfietsverzekering gehad en heb je daarmee schadevrije jaren opgebouwd? Dan kun je deze no-claim korting gebruiken voor je stepverzekering. Bij 4 jaar schadevrij rijden heb je al 75% no-claim korting.

Heeft de elektrische step ook een helmplicht?

Een elektrische step valt onder brom of snorfiets. Dat betekent dan ook voor een step een helmplicht geldt. Meer info over wanneer de helmplicht van toepassing is, lees je hier.

Welke dekking kan ik kiezen bij de brommer verzekering?

De belangrijkste dekking bij een step is Wettelijke aansprakelijk (WA) : Met een WA dekking mag je met de step op de openbare weg. Het is in Nederland verplicht om een voertuig minstens WA te verzekeren. Je bent dan verzekerd voor de schade die je aanricht aan derden. Wil je een uitgebreidere dekking? We informeren graag voor je wat de mogelijkheden zijn.

Heb ik meteen dekking voor mijn elektrische step?

Nadat we de aanvraag binnen hebben, moeten wij nog enkele gegevens nakijken. Je hoort binnen 2 werkdagen of de verzekering akkoord is. Heb je meteen dekking nodig? Dan kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Waar vind ik een schadeformulier?

Een schade is altijd vervelend. Vul altijd het schadeformulier in. Een schadeformulier download je hier. Bij een eenzijdige schade kun je dit schadeformulier gebruiken.
Graag het schadeformulier naar ons mailen.

Kies je dekking

Beperkt Casco

  • Brand/Storm
  • Diefstal
  • Joyriding

Volledig Casco

  • Natuurschade
  • Aanrijding/Vallen
  • Vandalisme

Veenstra & de Jong Assurantiën heeft voor de meeste voertuigen een geschikte verzekering. Wil je advies over welke verzekering het beste is? Neem gerust contact op. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in auto, motor en bromfiets verzekeringen.