• 20 jaar ervaring
  • Leuke medewerkers
  • 9.2
  • Aangesloten bij:

Verzeker je voor:

Fiat verzekering

De Fiat verzekering met uitstekende service

Zoek je een autoverzekering voor jouw Fiat met een aantrekkelijke premie en een uitstekende service? Kies dan voor de Fiat verzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën. Want daarbij bepaal je zelf hoe compleet je de Fiat verzekert en krijg je gegarandeerd snel hulp bij schade. Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke no-claim korting en prima service. Als je ons nodig hebt dan zijn we er. Ons kantoor is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en op zaterdag tot 16:00.

Complete autoverzekering, lage premie

Bij de Fiatverzekering kun je kiezen uit drie verzekeringspakketten, WA, Beperkt Casco en Volledig Casco. Heb je een Fiat ouder dan 25 jaar, zoals de Fiat Panda of Fiat 500? Kijk dan op de website van de oldtimerverzekering. Welk pakket je ook kiest, je betaalt een lage premie. De Fiatverzekering is eenvoudig uit te breiden met rechtshulp en schadeverzekerden inzittenden Meer weten over deze goedkope en complete Fiatverzekering? Wij helpen u graag verder.

Bereken direct online uw Fiat verzekering

goedkope autoverzekering

Veel gestelde vragen

Ik heb autoschade opgelopen door iemand anders, hoe krijg ik de schade vergoed?

Heeft iemand anders schade veroorzaakt aan je auto en ben je niet verzekerd voor deze autoschade? Dan ga je de schade verhalen op de veroorzaker c.q. verzekeraar. Heb je verhaalsrechtsbijstand verzekerd op je autoverzekering of een rechtsbijstand verzekering met module motorrijtuigen, dan hoef je de verhaal actie zelf niet te doen maar laat je dit door je verzekeraar regelen. Is je auto volledig casco verzekerd dan verhaalt jouw maatschappij de schade.

Hoe bouw ik no-claim korting op?

Ieder jaar dat je geen schade claimt op je autoverzekering, stijg je een trede op de B/M ladder. Hierdoor bouw je no-claim korting op. Heb je in een jaar een schuldschade? Dan zak je 5 tredes op de B/M/ Ladder.

Praktijkvoorbeeld:
Stel je hebt sinds 8 jaar een autoverzekering, helaas raak je een paaltje. De schadeclaim wordt ingediend en de verzekeraar vergoed de schade, eventueel met aftrek van het eigen risico. Er worden 5 schadevrije jaren afgetrokken van de opgebouwde 8 jaren. Je hebt nog 3 schadevrije jaren over. Dit heeft consequenties voor je no-claim korting. De jaren die volgen heb je geen schade en klim je ieder jaar een trede hoger op de B/M ladder. Je kunt ook in de min (malus) terecht komen. Stel je hebt nog maar 3 schadevrije jaren opgebouwd dan kom je na schade op -2 te staan. In plaats van no-claim korting is er nu een toeslag op de premie.
Hoe hoger op de ladder, hoe hoger is je no claim korting tot een maximum van 80%. Als je een autoverzekering afsluit, begin je bij 0 schadevrije jaren maar meestal krijg je wel meteen no-claim korting. Deze start trede is onder andere afhankelijk van leeftijd en postcode van de bestuurder.

Wat is de 2e gezinsregeling?

Bij verschillende verzekeraars kun je de tweede auto in een gezin voor dezelfde no-claim verzekeren als je eerste auto. Dit biedt meteen premievoordeel voor de 2e auto. Met de 2e auto begin je wel op o schadevrije jaren, je bouwt dus opnieuw schadevrije jaren op. De 2e auto staat ook los van de 1e auto dat wil zeggen dat als je schade rijdt met de tweede auto dan heeft dit geen effect op de no-claim van de 1e auto.

Voorwaarden voor de tweede auto regeling:

Bestuurder is ouder dan 24 jaar;
De auto dient op dezelfde naam te staan;
De auto mag wel bestuurd worden door de partner maar niet door de kinderen.

Heb je twee auto’s in je gezin? Laat je door één van onze medewerkers adviseren wat in jouw geval de beste verzekeringsoptie is.

Op zaterdag koop ik een andere auto, kan ik dan de verzekering regelen?

Zodra je de auto op naam is gesteld is er sprake van verzekeringsplicht. Een autoverzekering regelen is dan meteen nodig. Om meteen zekerheid van dekking te hebben, raden wij aan om te bellen. Wij zijn op zaterdag tot 16:00 telefonisch bereikbaar en daarna kun je online verzekeringsdekking aanvragen.